緊急 如果去台灣非香港出世 落地簽證ok?

567 回覆
8 Like 404 Dislike
早兩日發現都仲搞到
如果聽日中午飛就可以死左條心

利申:早幾個月先第一次整台證 我朝早9點上網入好晒資料send過去 即日下晝5點就收到confirmation email叫我交錢 所以一日內搞掂都唔係唔可能 但係你宜家先講就

如果一日得,我加錢改機票後一日去都得
但問題係唔知得唔得

乜唔係你朋友咩?

你搞到大家都好亂呀~~
唔肯面對現實

已經面對咗

唔係你個 friend 咩 ?

早兩日發現都仲搞到

利申:早幾個月先第一次整台證 我朝早9點上網入好晒資料send過去 即日下晝5點就收到confirmation email叫我交錢 所以一日內搞掂都唔係唔可能 但係你宜家先講就

但問題係唔知得唔得

可能咁岩我apply個日 台灣果邊手腳快 先可以即日搞掂 博唔博得過就見仁見智
有香港永久身分證同護照都唔可以落地簽?
只係非香港出世,又未曾整過台證

see is u, noproblem la

goodest english
網上整 幾日搞掂 比完錢即刻有台證

係,但而家得返幾個鐘時間
早兩日發現都仲搞到

但問題係唔知得唔得

又話你朋友既?
試過幫非香港出世既朋友照揀香港出世 都入到境 不過都4年前既事
都話咗唔得,但你係都要問撚到人答得為止

試過唔整左台證手續唔記得拎台證
個日上機地勤就打過去台灣個邊
台灣個邊知我有整手續就俾我入境
但樓主你乜都無整 機都唔會有得上
試過整左台證手續唔記得拎台證
個日上機地勤就打過去台灣個邊
台灣個邊知我有整手續就俾我入境
但樓主你乜都無整 機都唔會有得上
認真Mode,有辦法,但你無咁把炮可以做到。

我發夢夢到,個夢內容係⋯⋯⋯

我當年做中國文化協會(台灣註香港政治機構),
呢個組織一直有偷運大陸政治犯去台灣,
當年64係我地將吾爾開希及柴玲救出來,
個過程係⋯⋯⋯

我地中間有一個組織,叫「中國災胞救助總會」,
將佢地由大陸偷運過黎香港,然後中華旅行社會安排好機票,特別通道,有專人帶佢地上飛機飛去台灣,全部裡應外合,應該連簽證都唔使!

然後由台灣飛去美國,當時台灣同美國關係好,美國一早安排好比佢地入境。

然後我發完個夢就訓醒了⋯⋯⋯

上fb搵岑建勳得唔得呢?
樓主都幾撚豬 豬到聽日去仲未知咩事
梗係無問題喇
聽日準時去機場喇
改左機票先啦,聽日唔得再改多次、後日唔得又再改
你朋友等緊你架!
成班人好小學雞 ,樓主朋友咁而家樓主代言有咩問題,洗唔洗句句都我朋友
另外上面有句「鬼知你大陸仔」,換言之即係大陸出世同香港出世根本無分別。

利申非支那非香港出世
呢個post引左好多支那種出黎
支那狗
落地獄簽啦

落地簽證
支那狗
落地獄簽啦

落地簽證

支那孽畜免簽證
年年都有人問
dse雞唔做功課就去
起碼都要4,5日先出到比你 仲要6點幾就要去排隊
年年都有人問

下次要加「年經」
大陸仔學咩人去台灣
台州
有香港永久身分證同護照都唔可以落地簽?
只係非香港出世,又未曾整過台證

係呀,呢d咪香港人同支那狗嘅分別,扮都扮唔到嫁,你估有香港身份證同護照大曬??人就係人狗就係狗,冇得呃嫁,唔好以為咁就洗到底

擺明係針撚住你隻支那狗,吹呀

屌你老母臭閪,我最撚憎就係大陸閪呀屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞