【連登 商業電台 光明頂 討論區(八十八)】

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
濕鳩話呢班人冇料
你就不停講話呢班人係偶像派

算唔算係認同濕鳩講嘅嘢

係 咁又點

你可以繼續
咪撚又ff我係鏡粉啦 我一首都無聽過啊

係睇唔過眼你啲盲反撚一聽到陶傑屌鏡就小腦條件反射係到自high 連正常少少既思辨能力都無
咁咪話題已完
你又認同佢哋係垃圾
佢又認同佢哋係垃圾

咁到底嘈乜?
19令我記得返起蓋清你
咁點解垃圾都紅得起啊 陶傑咪探討緊依個問題囉 你地班盲反友咪就係陶傑口中既斷章取義 拎住一句兩句就係到自high既盲反撚

慘得過陶傑曲線屌你班友都聽唔明
無計 無腦就係無腦 樓上仲有條傻佬係到以無腦為榮
MIRROR 我從頭到尾都冇興趣,
連呢次單野都唔想理,
無聊到極 咁樣講一兩句啲fans 就發晒顛,
就證明睇緊嘅人係咩質素
屌你老母 明明我都係講緊點解紅得起 甚至係咪虛火問題 我不嬲都同意mirror係垃圾 但係好似我唔跟你地一齊9叫「mirror垃撚圾」 就代表我唔認同mirror係垃圾咁

咩偶像派 無實力 垃唔垃圾咪其實都係講緊同一樣野 咁撚執著個wording 垃圾做咩
屌你老母一開頭講大環境問題 條撚樣又話19無講過 話我節章取義 跟住我好好心咁幫佢節錄曬19講過既野 條撚樣又話我係到ff

跟住佢又話19話mirror係袋底泥 我叫佢搵返邊分鐘邊秒又搵唔到

跟住又係到loop返mirror好撚垃圾啊

根本你地依到所有 係所有 所有盲反撚同你地自己最撚憎既鏡撚天生一對 都係無腦唔識思考

我係到祝願所有盲反撚娶著個鏡撚老婆 晚晚返到屋企成間房都係ANAL既POSTER 個鏡撚老婆晚晚臨訓前都係到聽「uh oh uh oh uh oh oh」 生出黎個仔同ANAL搞基仲生埋仔
從來乞人僧嘅唔係12門徒
係嗰啲低質鏡粉
你係咪唔記得轉ac
唔係 條傻閪都係咁樣自己覆自己㗎啦
繼續講
難得有個話題又安全又有熱度
在線等條傻閪覆我
示範埋咩叫fans行為偶像埋單,四圍挑其他歌手機

巴打你真係好撚嬲
我建議你冷靜下先

首先你唔係鏡粉(你自稱)
咁有班撚樣盲反鏡
你咁嬲做乜鳩
所以我建議你食下花生咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞