【連登 商業電台 光明頂 討論區(八十八)】

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
係到玩文字藝術詭辯 係依個context入面地底泥同袋底泥有咩分別啊 你咁鍾意玩文字藝術不如加入李公公競選團隊啦

陶傑全晚幾時有講過「袋底泥」啊 cap比我睇下啦
ching你閱讀理解U? 我幾時有講過啊
我一直都話呢12件係袋底嚟你叫我clip出黎
喺大氣電波點會講袋底泥 用下個死人腦啦
無咪即係無囉 講咁多野 又要我搵19幾時講過一環境問題 搵到比你你又當睇唔到 又係到ff陶傑成晚揪住mirror黎屌 19喺大氣電波連講一句壞話都唔敢
濕鳩叫佢哋去日本韓國行返轉啊

係咪咁都唔撚明啊
全篇我都抄曬過黎比你 你都係話我節章取義 仲癲過耶撚叫人批評基督教之前要睇曬聖經
啲師奶迷呢我都明
但好似你啲中年傻鳩咁呢就真係好好笑

食緊屎都仲要話俾人聽啲屎好好食
乜撚嘢全篇啊你一係就藤本啦唔好喺度F F打文章扮係19講啦
你公公黎 人地輕輕講一句你就無限ff?
呢個中年傻鳩對住班人妖要打J
諗起都好笑
咁你平時又聽咩歌啊 貼堂出黎比大家開下眼界啦
人哋咪笑你無料囉
出到去日本韓國唱返轉啦冇人識你呀
我真係好懷疑你有冇聽過19節目 定係只係商台打手係到炒熱光明頂
exact wording呢? 我重聽返全晚無喎 定係又係你自己ff炸
慘得過你條廢中人生淨係得返返工同上連登 星期六日都無生活
係呀係呀最識轉移視線啊
食屎食雀豆啊
有咁點啊你係咪會認同12件係垃圾啊

簡單答係定唔係得啦 弱智仔
https://podtail.com/podcast/881903-net/

唔該你唔好再9up 你搵返你個句「去日本韓國行返轉啊」喺幾多分鐘幾多秒
https://podtail.com/podcast/881903-net/

唔該你唔好再9up 你搵返你個句「去日本韓國行返轉啊」喺幾多分鐘幾多秒
嗰個好似係你七點幾鐘正常人都chill緊嘅時候
你仲喺度出千字文
對住班人妖打J
你答咗我係定唔係先啦
如果佢有講過你係咪認啲12件係垃圾?
你唔應我都廢撚事嘥時間搵啦
慘在你又真係隨傳隨到 我一打完你就秒覆我 你是咪暗戀緊我
係唔係啲咩
19有講過
你係咪認同19話呢12件係垃圾?
有啲咁嘅偶像就有啲咁嘅粉絲

低端真係低端
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞