【連登 商業電台 光明頂 討論區(八十八)】

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
上流寄生族都唔算最top
係人都知你著名鏡粉啦
再者如果係斷章取義都俾鏡粉咬,咪代表你鏡粉只要少少事都會俾人刺激神經囉
杜琪峰應該唔會理班傻9
韓國戲娛樂性重
日本戲好有自己特色,用好平淡的情節表達
我覺得冇話邊個贏
杜sir講笑咁講一句都俾人咬
有冇人覺得今晚其實係讚緊呢12件
你聽返好多已前明星的故事真係奇人咁,宜家果班最多日日玩下ig,經歷完全唔同
日本好慢.但係會好藝術.體驗日本人細膩
咁單春返大陸又會比人屌 唔通單春無料到
以事論事
人地講咩意思就好好地表達返
你理得我咩粉唔粉
成集重點講大環境
個樓豬淨係引用一句引戰係事實
講大環境
佢其實冇特別comment mirror
19咪話12個人政治捧出黎
明引戰㗎啦,不過成件事咪代表係你班鏡粉只要見一句係批評鏡就會令佢成段說話講乜都唔理就直接咬人先囉
係,所以咪睇清你班鏡狗粉成個小粉紅咁亂咬人
樓主錯誤引導屈19屌鏡粉
個責任點都在樓主啦
抹黑人令佢得罪人,然後其他人嬲
你屌嬲嗰個都有
表達手法問題,日本文戲好小直接講想講的野,成套戲會講四圍發生咩事,睇完你會令到你明白點解同有咩因素形成主角有呢個感受,選擇
你要好用心去睇,不過如果你同套戲連繫倒你個感受會深過明刀明槍直接講曬出來好多
文革式批鬥
又係嗰句,時代唔同

我自己就都係傾老餅,講開又見到大臺粵語長片臺更新咗,再擺多套彩色粵語片,睇個名都知又係講嗰陣啲後生問題

《永遠懷念曾江》不敢回家的少女 (1970) | 薛家燕 | 陳寶珠 | 曾江 | 曹達華 | 胡楓 | 導演:楊權 | 香港電影 | 香港粵語電影 | 粵語中字
https://www.youtube.com/watch?v=Ot2U1TbXjiQ
佢咪話好似韋小寶咁食屎食雀豆囉

同埋12件除左班盲粉冇一樣嘢係令人記得

咁都叫冇comment
唔好轉移視線啦而家係屌緊mirror 垃圾唔值得紅
樓主點柒都好,鏡狗亂咬人嘅事實唔會變
同埋亂咬人最大責任點都係咬人嗰個,除非咬人嗰個無腦啦
其實係有,如果19覺得mirror真係有料就唔會話係個大環境令佢地咁紅同冇一首歌全香港街知巷聞
如果12件的fans唔搞咁多事,咪大家各有各做囉
但而家搞到批鬥,D KOL先最假,兩個台同時做音樂節目就定型新舊樂壇

又有公平過咩
你講到X夢唔會批鬥咁,各有各做啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞