【連登 商業電台 光明頂 討論區(八十八)】

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
姐姐成日鳩up
要佢做既又唔做
Mirror差極行出黎點都好過陳小春啦

聽才子話12件咁既嘢聽到好hi 。
其實佢嗰陣可以唔握手咩
分分鐘幾百支狙擊槍瞄住佢
陳小春起碼台灣都有人識.去過小巨蛋
出面即刻有人斷章取義
啲人仲基於斷章取義左嘅野討論

低質到

陶傑再開腔回應 形容Mirror「只是發洩工具,十二個成員猶如吹氣公仔」!
https://lih.kg/2985895
上一代明星係真係極度有個人特色,性格同真材實料先做倒,同宜家呢個年代全部倒模訓練出嚟完全唔同,見識過已前的見反宜家果班好難會冇比較
人地韓國都拍到上流寄生族攞埋奧斯卡
近幾年啲韓劇直頭紅遍全球
成晚濕鳩最串應該係暗示呢12件一樣過人之處都搵唔到出嚟
主要係入面和應D留言仲係講19年唔出聲
仲有話呢12件垃圾好似韋小寶食屎食著豆咁
上流寄生族左膠戲.其實日本小偷家族比佢好
以前同依家個環境都唔同啦
依家你喺青春期敢特別啲唔跟大隊都即刻俾人排俾人笑
食正時勢
唔好玩啦,韓國電影運鏡同埋節奏贏幾條街
有人識就唔係垃圾咩
19佢始終都係覺得就係佢嗰代人,例如老四,曾江叔,十四叔,修哥,張英才,或者阿倫狄龍,狄,姜呢班先係真正有明星風範嘅男明星。我自己覺得始終睇返佢哋嗰堆戲,真係唔會覺得面目模糊,更加唔使講到演技嗰啲
睇多d是枝裕和.藝術野原來你唔識膠
其實有時都唔想長他人志氣

但係你睇Netflix華燈初上 殭屍校園 魷魚遊戲咁hit

電影上流寄生族 當男人戀愛時 誰先愛上他的

呢啲全部都好好睇

香港爭氣啲啦
19:杜sir你走先,我嚟頂住
聽到中間quote一句就可以開個po由人屌足幾十版
樓豬又唔洗澄清返成集係講咩
嗰年俾人屌佢擺明造個獎俾韓國喎
而且就算上流寄生族都唔算係韓國最top電影
都唔係第一日啦
Drive My Car 今年先拎best international picture...
感覺上日本 韓國都係某幾個會俾外國人吹奏 出現係影展嘅導演
其他電影質素感覺差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞