【連登 商業電台 光明頂 討論區(八十八)】

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
垃圾死基佬 首bang bang bang oooooooo
其實屌埋黃衛兵
太紅一定會野來政治壓力,叫你上去表演,一上就用多錢令你上癮,然後冇咗陣香港味,邊咗大陸明星,上埋去生活,應該係咁發展
個別成員就可能有 成隊就應該冇
有咩分別廣告產業理得你係追韓星而落廣告定追mirror,根本都係賺果舊錢,有時經過旺角cafe都有D我唔識嘅韓星fans包起做應援,根本唔係佢地帶起!!
用mirror做例子姐
同埋都唔係屌
香港樂迷,唔止mirror fans,一見歌手痴大陸就反
但大陸就想將你統戰
你做歌手想避,去英國開show唔去大陸開show?
即刻變政治問題
呢種藝人行鋼線嘅局面何去何從?
今集主要想講呢種大環境矛盾
聽日電車免費
班小粉紅成撚日都俾人撚架,好撚廢架其實
GEM條鋼線行得最好
可唔可以pin 盲粉呢句

有料咪冇人屌囉
啲聲大夾惡既盲撐撚遲早害死mirror
我係fans
19擺明屌個大環境同風氣
話佢屌鏡一係弱智連聽中文都唔撚識一係就斷章取義拎嚟做自己嘅agenda
19 就係講緊呢樣
可惜而家聽人講野既人真係唔多
各路鏡粉準備文革式招呼19
你學咩人同鳥克蘭比,你係中國既一部份,上大陸節目有咩問題
日本男新人都唔掂啦,尊尼事務所都收收地皮
佢係好彩唔係代言人
周柏豪運動期間表態都要被逼改口,轉個頭咪俾黃絲屌杯葛囉,言論自由之下你估佢想改口風㗎。
Megahit 叱吒 chill 兩台大獎
上年應該真係算最紅
比起俏郎君嗰啲
但都未紅到現像級
其實唔係,我覺得係香港中女太心靈空虛,到左三十幾四十歲結咗婚冇咩追求又冇咩內在心靈嗜好
歐洲人到中年都會睇下書,有不同嗜好,你好小會見倒外國中女會好似香港果班咁全程投入
陶傑
咁係丁家收皮養唔到新一代男藝人
而家30樓下日本男藝人最紅果堆無一個係佢地嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞