【連登 商業電台 光明頂 討論區(八十八)】

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
因為當年高年屌泡果班人最後生而家都廿到尾三字頭
而家兒登吹Kpop鬧mirror廢果班就係再後生十年飲Kpop泡菜奶水大嘅
諗起上年姐姐話要推介mirror北上
mirror覆返話自己未夠料,要喺香港站穩腳步先
仲係第1個post rip tim 利申 不是人瑞歌迷
仲話mirror冇貢獻 一有mirror推幾頁
但佢衰咗係同adidas割蓆上面
Fans冇哂錢又冇哂
mirror比人剪咗落個廣告啲fans都勁不滿你唔講
本身01放風話仲有半個鐘特輯最後都冇咗,唔知係輿論壓力定係黨媒放風造鳩佢啦
支國咪持住自己人多迫埋迪士尼荷里活嗰啲屈服
外國咁多人,有一小班人好似香港果班mirror fans咁已會好誇張了
唔可以用外國音樂市場同香港比啦
咪話左係一廂情願既政治投射。咪即係冇料囉。
你唔記鳩拍蠔同阿叻個訪問呀?
謝安琪幾時先收皮
https://lih.kg/iyCQKS
林曉峰唔靠古惑仔點喺大陸搵到咁多
發現唔係剩係19係咁諗

其實杜琪峰嗰啲都係咁
呢件廢物寄生蟲就算鳩數
成世靠運靠癡先搵到食 衰d講句陳小春呢件智障MK都有料過佢
你起個樓主底都知條友咩料啦...咪分化開嗰班囉
我記得 仲話唔識之鋒
都5百幾負評啦
仲有好多人撐
試下開19係咪收左皮
應該一面倒
陳小春都比杜sir話垃圾.何況係mirror
因為大部分人,一係好鍾意mirror
一係好撚反感mirror
所有咪推得咁勁

利申: 反鏡撚
咁陳小春又真係垃圾嚟
成世人得山雞同我京一唔會輸比同一個人twice
唔怪之得係咁拍廣告
香港真係好耐無出過咁有話題既藝人
呢排有個節目出街仲有好多人吹奏北上,年中幾多人合約問題搞唔掂仲有政治風險都好高隨時賺埋都唔夠
BTS點會小人反,有人氣同賺錢洗鬼理你咩
唱左咁多年 休息下把聲 好過去搏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞