【連登 商業電台 光明頂 討論區(八十八)】

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
get a life
get a decent job
唔通我句句都寫落去 咁我咪好唔得閒? 我只係將佢逐個點寫出嚟已經要用好多時間

人地19都無講出嚟你就ff幫佢腦補曬 計我話你依啲傿下淨係識copy and paste 19論點不如send個email問佢可唔可以請你幫佢執屎啦 無思辨能力淨係識照抄人地觀點
星期六都要返工 你奴隸嚟?
係你自己講話要邊1分邊1秒叫我quote 出黎

而家你打呢個稻草人做咩啊
你唔同意咪幫我補充我講漏左啲咩囉
星期六七點幾你都仲可以咁得閒出post

get a life get a decent job

做打手死全家
重點係無料唔值得紅
我係打手使咁得閒 你駁唔到就屈pr咁低莊嘅 不如衰衰志就認左你係無聽19節目係到9up啦
又淨係識loop依句 睇死你連陶生尋晚個節目都無聽過
食屎食著豆呀
你應我未 ? 你打呢個稻草人做咩?
班打手連基本邏輯都冇
自己講過咩都唔記得

難怪要做打手
你答到12件垃圾有咩值得紅未啊?
你話我話陶生講大環境係斷章取義無聽佢節目 我將佢講嘅野濃縮曬放上嚟你話我ff作文?

你話佢話mirror 廢係垃圾不如有無錄音啊 外判個腦比陶傑嘅垃圾 陶傑唔係垃圾 但係無思辨能力剽照單全收吧就係垃圾 你啊 垃圾
上面咪答左你 kpop 條水無人爭
睇撚死你都係一事無成去到中年人又無錢又無 晚晚係到聽人地節目係到自我感覺良好嘅垃圾嚟
kpop 條水冇人爭

所以出嘅垃圾都要食

goodest logic

唔使再討論
垃撚圾 星期六日無工開得閒就去叫個雞啦 晚晚係到發表網絡垃圾
得罪班水魚唔係好事
你不嬲中意F F 㗎啦

星期六 一陣睇波chill 下

你繼續mon post 做打手啦
我要重覆幾撚多次 都話左佢係行偶像派路線 無話你一定要接受 我都唔撚接受 但係市場上的確係有人鍾意 whether you like it or bot
鏡粉不願面對
又要一個人睇波啊 我出面有個私竇同班fd一齊睇鏝 咪約埋你囉 你嚟唔嚟啊咁慘🤣
食撚屎唞你 明明成晚都係講社會政治問題 盲反撚就係鍾意扮睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞