【連登 商業電台 光明頂 討論區(八十八)】

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
當年高登屌泡菜咪好似而家連登屌鏡咁
一日半個post
陶生屌得好
外國一樣好多人反感,話佢地根本唔係做自己全部倒模出來
你有要求咪聽其他囉,又冇人好似共產黨咁迫你聽
呢兩個香港發生緊事果時有表過態,係有同香港人同行既,之後需要轉口風或表忠明顯係有外在壓力。 但係佢地俾香港人屌死。
有得揀唔通李宇軒會想做污點證人咩。

利申:唔係楊千嬅周柏豪fan 屎。
Mirror歌已經叫紅過其他歌手嘅歌
如果mirror 歌唔算得上紅遍全港
其他歌手更加冇
俏郎君,留下來的人,chao 點夠蒙著嘴同megahit多人識
但紅唔紅遍全港我都唔敢講
根本好多人唔知頭唔知路,見人講就信,
又或者放大某一段文字/事件嚟帶風向,
如果我依家是但出去開個post講返呀jer食炑八單嘢再鳩UP話佢其實係藍絲都應該大把人和應
唔鍾意
所以依家唔係你mirror上唔上去搵食既問題,係人地呢十年來睇小鮮肉睇到厭晒,根本唔受你玩
依家喺上面搵到食既香港明星都係食正大陸人鍾意以前嗰堆港產片同廣東歌
靠自己喺大陸紅到既係gem同陳偉霆同蔡少芬
ig 第一個post 點計

Forward 習主席
用大量金錢半強迫人地聽

睇下BTS
你咁講我又真係有返啲印象,
勉強記得嗰陣高登啲人屌泡屌得好勁,
依家啲人又係用kpop嚟映射mirror廢,好諷刺
冇特別嘉賓都一日過半帖,真係好耐未見過
一係就學Eason咁

完全唔接job
明明牙jer因為條女迫佢食富臨 所以果斷同條女分手
Kay而家啲人又聽返啦
仲邊有人仲反緊
19嗰陣唔屌fans神隱左去,可能可以好似Kay咁又出現返
Mirror咪特別嘉賓
一早當冇事發生,吃喝玩樂,活動完左之後出黎收割咪最醒目囉。
好小留意華語音樂唔敢講,我自己印象中對上一次我覺得有一首歌大部份香港人都聽過已係 那些年 了
好多人就係咁雙重標準
講緊香港班垃圾冇要求.只要係黃就鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞