【連登 商業電台 光明頂 討論區(八十八)】

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
香港的美夢仍未發完
尋日呢集係19年個堆之後最好聽既一集
撚到班小粉紅啪啪聲
好難得有咁多小粉紅衝入嚟光明頂post
推得咁快
有鏡狗粉入埋嚟
推得慢就奇囉
智將好似星期五晚咁 靜靜地聽19講
唔好係到瘋狂 唔唔唔 唉唉唉 係係係
咁樣呢 你就已經做好左19嘅下把位啦
請先推爆第八十八帖

第八十九帖
https://lih.kg/2986235
cwb 成班大媽影相

真係冇一個正常
啲樣無一個正常
你講黎講去都係無料依個point 悶唔悶啲? 陶傑尋晚個分析的確係有問題 係得你班盲反鍾意死撐
喂你係咪弱智㗎

駁唔撚到個point 就話人個point 悶?
個point悶就可以唔使理㗎?

仲有上面講咗10鳩幾百個理由啦

又喺度扮晒我睇唔到我唔理

不如你講吓姜濤有咩值得紅啦好無呀

一個都講唔到淨係識得喺度轉移視線
whether you like it or not

幾件垃圾真係好多阿富汗人fans真係好撚紅
仲有啲歌啲造型嚟嚟去去都係跟啲泡菜style

你又悶悶呀戇鳩
咩叫駁唔撚到 上面我逐點駁曬曬佢嘅論點 但係你淨係識不停loop mirror無料扮四條 建係到打稻草人乜mirror救返樂壇乜乜柒柒

同樣都係走kpop偶像路線 點解天堂鳥班撚屌收曬皮而mirror好似由出道到依家都咁紅
都話有好多阿富汗人聽

冇料扮四條係事實啊
呢個point係跟佢哋跟一世㗎

佢有料咪唔會有呢個point囉戇鳩仔
咁依樣係你接受唔到姐 大把香港人鍾意聽kpop(利申返 我唔係)唔係佢地有冇實力 救唔救到樂壇問題

Mirror 某程度上都係食正依條水
你幾時答我究竟紅緊啲咩啊

係咪啲油頭粉面好吸你呀

成班袋底泥捧到上天
你講乜撚啊 陶傑尋晚成晚都係講大環境嘅問題 而唔係討論佢地有冇料嘅問題
我依家都鍾意K Pop啦我
以前都都笑佢地垃圾但原來已經高質過香港好撚好撚好撚多
起碼排舞練歌真係認真 真係有操過
快撚啲通關等呢12件垃圾收皮
你唔好再轉移視線啦

講乜撚嘢大環境問題啊

佢都話撇除政治呢12件都係袋底嚟
我依家都唔鍾意K Pop啦
我以前都都笑佢地垃圾但原來已經高質過香港好撚好撚好撚多
起碼排舞練歌真係認真 真係有操過
快撚啲通關等呢12件垃圾收皮
認真答你嘅話 係食正kpop條水 再加背後有viu嘅節目做後盾 而唔係陶傑講嘅政治情感投射
佢講嘅大環境問題係講佢有班戇鳩fans導致香港樂壇一直退步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞