日本Being系音樂討論區6

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
之前都提過, 真係一種好複雜的情緒
又係敵人又係老友, 相信佢都會覺得自己應該紅過姐姐
但老友一走左, 就發覺所有東西都不重要了...
都係我年代嘅動畫
講真以前少留意日本音樂,但今年唔知咩機緣巧合留意咗姐姐就中咗毒,再聽巴打你推介會聽返其他being歌手嘅歌,多謝
大家不如今年一齊買佢隻ALL TIME BEST支持下
剛剛聽哂兩個版本,真係完全唔同感覺
如果講鍾意聽大黑, 我係2016先開始入坑
姐姐我係早啲認識, 都係好喜歡

不過我偏心大黑
大黑Official website話
隻ALL TIME BEST秋天出
人走咗咩都放下了,只剩下思念同回憶
WANDS 第三期 VER
WANDS 第五期 VER
姐姐 VER

三個版都
我應該係聽咗第三期嗰個版本,搵埋另一個先
https://youtu.be/-Og72FGmfWA

中華一番呢首歌又係好鍾意
姐姐咁多隻碟
頭三隻係最鍾意
Good-bye My Loneliness Mini Album
もう探さない Mini Album
HOLD ME

揺れる想い Full Album有首sidetrack我超鍾意, 叫I want you
如果WANDS兩個版本,個人比較鍾意第三期ver
第五期ver 我又係好鍾意
新主音把聲好容易認
呢首係咪DEEN?
Yes
DEEN Being時期的歌世一
等我㗳真啲再揀下我嘅best 3先
Btw 聽咗I want you, 正嘢
https://youtu.be/Q1n6eCmIpk

世界中の誰よりきっと
WANDS 第二期同第五期ver
好聽過中山版n倍
唔知點解睇唔到
之前真係唔知WANDS換過幾次人,又認識多咗
https://youtu.be/Q1n6eCmIpko

WANDS 第五期 ver
Thanks
一聽就諗起唯獨你是不可取替,又有許志安份
唯獨你是不可取替 唔好聽
點都係原曲好啲
原曲中山唱得好L難聽
WANDS 第二期 album ver 同第五期version 先最好
睇嚟我都要爬吓文認識吓WANDS先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞