日本Being系音樂討論區6

1001 回覆
12 Like 1 Dislike

大黒摩季 - SPARKLE FULL VERSION

首歌超好聽
ROCK
希望快啲有ALL TIME BEST

大黒摩季 - Sing FULL VERSION

今年大黑的一首感動之作
每次聽都
好開心
下一個到T-BOLAN

T-BOLAN出道至今歌曲全世界配信
http://www.beinggiza.com/zain/t-bolan/#subsc

Oh My God終於到佢哋
下個係T-BOLAN
好估唔到
Chicago Poodle出道至今歌曲全世界配信
https://youtu.be/WQhi28aCK6g

Old News但見到都好開心
遊戲王ED

個作者已經去第二個地方生活
呢首真係好歌黎

三個版本真係各有各好
WANDS 第三期
WANDS 第五期
ZARD
聽左大黑2首新歌SPARKLE / Sing 未
2首歌今日出
認同,我都即刻播嚟聽
Sparkle 聽咗之前個短version, 轉頭聽埋full version同Sing, thanks
90s又係佢地盛世雖然而家人氣不及以前,但係啲經典作又係正
T-BOLAN的MARIA有得聽
你之前介紹過比我呢首歌好正
柴崎浩 Twitter話WANDS的新曲仍在努力製作

希望快啲出對上首YURA YURA到而家已經超過半年時間
ZARD其實都3個版本, 我最鍾意request best版
原來有三個版本㗎,我以為得兩個添,等我揾吓先
三版本
你係咪指 01 ver / request best ver / 21 ver

我反而鍾意2021 ver
SPARKLE Full ver如何?
而家ZARD - album collection已經絕版
好彩你一早買
巴打我無買album collection呀,不過11隻album都有買返哂,另外買咗single collection
我覺得幾好,都幾澎拜
除咗OH MY LOVE, TODAY IS ANOTHER DAY, 永遠
其他FULL ALBUM齊晒

不過呢三隻其實都唔錯呀
今年Being all in 大黑 /B’z
Sing呢首又係聽到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞