日本Being系音樂討論區6

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
我未去過交響樂show, 唔知現場睇會唔會好啲
不過真心覺得麻衣live好有氣氛, 尤其同啲粉一齊爭買goods真係好開心
我都未去過交響樂live

不過買goods要爭咩?
大家都係排哂隊
我有一排都連WANDS, 麻衣同B’z嘅碟都買埋
雖然主力都係ZARD
有冇聽B’z新歌

正唔正
日本Being系音樂討論區6
https://lih.kg/wHRERKX
#487 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

我以前去嗰幾次都係感覺好似年宵買野咁
或者大家想盡快買完睇live
諗諗下,我去嗰次好似得一開始最頭排先爭
反正買完Goods, 都要等多2hrs 先夠鐘入埸睇live
幾鍾意上隻greatest hits個封面, 不過冇I can't stop the rain live ver.搞到唔想買
今次會唔會買
「Disc“Best Sellers”」には問答無用の大ヒット曲15曲を収録。最新デジタルリマスタリングを施し、ディスクは高品質Blu-spec CD2TMが選択された。より原音に近い音質が再現されることで、名曲たちのまた新たな魅力が発見出来るに違いない。

Being終於肯重視返大黑
有BLU SPEC CD出

Being第二個歌手可以有BLU SPEC CD
Disc 1 收錄的15首精選歌曲
上一次Greatest Hits 1991-2016都有收
不過見Being咁有誠意就算數
以BLU SPEC CD形式出

Disc 2收錄10首新曲
有Sing, SPARKLE 2首重點主打歌
下星期就有得聽

Disc 3就係Remix碟
我好期待啲歌會點Remix
想支持下佢
哇 我無咁早入
我多數早1個鐘入, 或者因為咁所以咁多人
三年前我去深圳睇LIVE, 我早1個鐘都已經咩都買唔到
不過真係估唔到
今次ALL TIME BEST冇收Lie, Lie, Lie,
睇嚟巴打好鍾意I can't stop the rain呢首
我反而覺得合理, LIE LIE LIE真係唔係"BEST SELLER"
三十年真係唔易, 希望有多啲EVENTS
唔好再炒冷飯...
但個song list出左, 係咪即係表示入樽電影主題曲無望?!
新曲list未出齊
好似都冇 風にられ
呢首都唔係實體單曲最賣得的主打
好正常

你講嘅嗰首歌,上次2016 ALL TIME BEST都有收
你覺得今年大黑的ALL TIME BEST
成個包裝同內容如何
召喚
會唔會支持大黑新碟

Twitter見到
麻衣都變 先輩
一早已經係先輩

麻衣傳心師: 應該秋季會出新歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞