日本Being系音樂討論區6

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
麻衣會唔會同柯南合作
唔清楚
今日
三枝夕夏 IN db出道至今歌曲全世界配信
https://www.slamdunk-movie-courtside.jp/

今年年尾上

大黑唱主題曲機會唔細
http://sard-underground.jp/news/2022070701.html

SARD 9月出Mini Album收錄七首歌

4首新歌+1首柯南ED+ 2首姐姐COVER
當中2首新歌有2首已經曝光,只係未出FULL VERSION
估唔到唔等儲多啲歌出full album
而係出mini album
或者可能係Being唔想再儲起啲歌咁耐
快啲出晒仲好
新浜レオン4thシングル 9月28日出
C/W Song =大型タイアップ進行中の新曲

唔知會唔會係同柯南合作
我買嗰啲姐姐嘅CD終於返哂嚟,轉哂檔勁聽

大黒摩季 - SPARKLE率先曝光

首歌超好聽
等都係值得

希望快啲有完整版聽
等緊下個好想聽返竹井詩織里
下個會唔會係FIELD OF VIEW

麻衣暫時只有同柯南合作的歌曲全世界配信

個人想愛內里菜,不過佢同Being關係咁僵,機會應該不大
係嘅話都唔拘,佢哋好多好歌
突然、DAN DAN

渇いた叫び
鍾意首graduation
太陽都好好架
https://www.youtube.com/watch?v=_mQl6shVjcU
唱live都好好聽點解嗰陣會完全冇聽三枝夕夏
超正, 佢當年真係sweet到爆...
being盛世真係有啲似當年香港英皇咁
愛內一早出道廿周年都無得解禁...係咪同佢之前爆嗰單野有關係...
總覺得呢隊野好快捱唔住...
好大機會啦...之前都試過咁形容
而being所謂大型tie-up就係柯南...
但如果cw多數係ed?!
正!
如果自己轉嚟聽, 你轉forever best嗰隻音質真係好正
嗰陣我都無認真聽...因為只係留意佢嗰樣
多謝巴打推薦,嗰隻我都會買埋呀,唔知音質會正幾多呢
我覺得就係因為啲歌儲左太耐
可能怕過咗個熱度
所以先會出mini album
而家OP係大黑,唔會又轉新OP

可能接SARD棒,新浜レオン唱ED

如果係真的話, 我都好期待新浜レオン同柯南合作會係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞