我女朋友仍住我同ex有嘢 (2)

445 回覆
29 Like 11 Dislike
又話整合?我地喱d兒登仔想炒車再各大50大板呀
sorry 我頭先色盲 條女先係藍 佢老豆好黃

其實出軌係佢唔係我 打錯代詞 梳
整撚咗兩個鐘都未整完,屌快啲啦我要炒車啊
應該推去couple murmur嗰啲page
GoT都未出到書 等吓啦
我想炒車呀整合未呀佢
點止唔反駁 佢恨不得可以踩多腳
post1有人話如果佢女朋友係藍絲就可能可以轉風向
佢即刻衝出嚟話女朋友老豆係藍絲
巴不得啲人追擊佢女朋友
所以到底係咪一齊拯救過地球
所以先唔想冇左呢個朋友仔
好想知

可能ex識嗲你 小鳥依人啲
但依家個女朋友少啲咁樣做
最好俾啲page share出去
推到佢女朋友睇到個post
快啲飛咗樓主呢啲賤男人
佢做唔到呀
佢同Ex曾經經歷過刻骨銘心嘅事情
係佢「最重要嘅人」
唔該前樓主借鑑一下
搬字過紙都得
整合完未吖??
可惜佢啲行為太on9
冇嘢可以cover到

不過前樓主有俾心機再諗啲新嘢唱自己女朋友

例如話佢大頭蝦同公主病啦

務求等巴絲一齊鬧佢女朋友係死港女
樓主你真係人如其名

如果淨係想圍爐而唔係想聽人意見嘅話你根本就唔駛上黎問

去同你個ex啊中同啊圍爐咪得囉
討論咗啲咩,你都係想圍爐取暖姐
現實就係唔會兩全其美,想keep住個ex又想要女朋友體諒
咁在意個ex好心就放過你女朋友,唔使大家都唔開心
想同女朋友過世嘅話要你犧牲好多野wo, 咁咪唔開心成世?唔好委屈自己啦,快啲分手,唔使讓步,又有得同ex打機,開心曬

咁唔開心咪分手囉,咁撚委屈真係睇唔出你條女邊忽重要
想條女最撚安心
咪再同ex聯絡囉
咁撚簡單都做唔到?
女朋友介意ex一事
https://lih.kg/2972992

原po開咗新post
大家又可以入去屌柒佢
講撚夠老母未
你老母生左條弱智仔出黎已經好撚慘
仲成鳩日比個仔擺上檯搏支持
你老母心諗:關我撚事
1. 明知對方有女朋友唔識避忌
2. 你女朋友代你覆佢係唔啱,但即係ex知你女朋友介意啦,明知對方現任仲要揾你訴苦 真係賤到癲
3 仲要講話佢男朋友都唔會介意,揾位借d意話你女朋友小氣

上面嘅行為除左弱智之外都冇可能唔係bitch
至於仲覺得ex好pure嘅層豬應該都係弱智或都賤人一個

層豬女朋友可能真係脾氣唔好 衝動
但應該直腸直肚個d
完全唔夠ex呢條死八婆玩
我要再一次屌撚柒樓主呢啲冚家鏟
希望你快撚啲放過你條女
佢冇講錯 你地係正一狗男女
未講你同ex拯救世界?
睇死條現任都係唔識扮慘㗎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞