我女朋友仍住我同ex有嘢 (2)

445 回覆
29 Like 11 Dislike
西人嘅朋友果然都係西人
你啲兄弟話你女朋友煩 有尊重過女朋友?
就算對朋友另一半有咩意見都唔係咁講嘢啦
而且你女朋友係你朋友眼中形象係點
你係好大影響力 睇怕你同你個ex都係口頭上話到好體諒女朋友 實質暗示嘅意思就係先條女好煩好多要求 班朋友聽多咗又會覺得反感你女朋友
你由頭到尾都冇維護過你女朋友
係我仲同你講咁多?飛撚咗你啦
諗左幾多粒鐘 作好個故仔未?

記得講返自己做左衰野

同埋你自己上幾個回覆唔係話唔講條女咁多野咩
而家又要開新post數佢喇?
唔好比我估中

佢淨係講有利自己既野 一定無撚提過佢做過衰野搞到條女唔信佢
最多扮委屈咁講
「我都係打個機姐」
唔怪之得你份人咁on9 原來你成班frd都係on99
正常人都知係現任女朋友重要過ex
你班機友仲要一齊屌你女朋友煩 咁唔爭在幫手撮合埋你同你個ex啦不如

仲有 唔係話呢番說話咩性別講就係bitch
事實係 你個ex明知自己個身份係ex 明知你女朋友唔鐘意 仲要打你女朋友毒針
佢咁撚唔開心去搵自己條仔呵返啦 同你講托柒?
咁嘅女人就係唔識分寸 係唔成熟 係bitchy
而你條仆街仲要好同意佢呢啲咁撚唔成熟嘅行為 你就係條傻鳩
層主你最近同個sp還好嘛

[JJ插沙求救] 比女朋友發現咗我同個fwb仲有聯絡
https://lih.kg/2530587
一撚定 又係果d咩女朋友又大頭蝦又公主病又冇安全感底線又set得高 不過唔緊要 我讓步
自己幾撚西又唔講 起po到怒踩自己條女抬高自己同個ex
嗰啲咩我條底線就係人哋駁我
呢啲咁撚幼稚嘅仔真係希望個女朋友快啲見到醒下
屌 講咗咁耐
條傻鳩上嚟駁一係因為唔想人鬧佢賤男
一係因為ex比人鬧bitch

自己班fd話自己女朋友煩 就0維護 大大聲講出嚟

咁鍾意講女朋友壞話咪認
想人覺得佢港女啊嘛
唔認同你女朋友港女就=女權
正常社交黎架唔好咁啦
To: 傻鳩女友
希望傻鳩女朋友可以早日清醒
仲講咩達成共識和好返
早日抽身搵個愛你識尊重你嘅男人好撚過
俾呢啲仆街傷害過 真係好撚大陰影 之後可能要用好多時間好大努力先會克服到
不如早日離開條傻鳩 搵一個真正欣賞你嘅人 由得條傻鳩自己一個望住個純純兔ex有得睇冇得食啦

To: 傻鳩ex
係呀 你係一條確確實實嘅八婆
我真係好想推撚到上報上facebook等你見到幾撚多人喺到屌柒緊你
做女人做撚到你咁唔識分寸 有男朋友仲要同個拍緊拖嘅ex講自己好委屈 影衰晒啲女人
希望你男朋友見到都飛撚咗你 等你同條傻鳩雙宿雙棲 唔好再出嚟害人
係咪俾人鬧到又覺得好委屈又要唔開心幾日呀?繼續去搵條傻鳩呵返取暖啦 八婆
你又有道理嘅,bitchy想拆散我地嘅可能就冇乜,不過佢個人係有嗰句講嗰句,或者真係佢唔成熟,而你講得啱我都一樣到底點先叫成熟
樓豬整合完未
起碼你要知道咩係應該做咩係唔應該做
如果你打從心底唔捨得個ex就放你女朋友走 因為佢而家為咗你唔開心
如果你係重視你女朋友多啲就應該同ex斷絕聯絡 因為係對你女朋友嘅基本尊重

如果你2樣都想要晒就係on9唔成熟 係貪心
ex講現任壞話可以有咩原因?就算唔係想拆散都一定有機心。好心咪再幫個ex講說話。
點先叫成熟行為,就係諗清楚邊個先係對你嚟講重要嘅人。
好明顯你係未諗清楚。
我剩係知我想過世嗰個係女朋友,我冇掛住個ex,係咪一定要因為現實捨棄某啲嘢先係成熟唔知點先係貪心,要我讓步我都好唔開心,成熟啲係咪就會個人冇哂感情
一講ex就即刻出聲
講你女朋友就跟手附和
仲拖埋人地老豆係藍絲黎講
快撚啲,我想炒車啊
到底你同ex經歷咗啲咩真心好撚想知啊我
係我幼稚唔想人鬧我嗰下太衝動對唔住 我女朋友係黃
扮咩撚野慘係到玩煽情呀

整合完未呀 數臭現任要我地炒車

新post呢?
你整合完未啊屌你,整咁撚耐做嘢爽手啲得唔得啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞