我女朋友仍住我同ex有嘢 (2)

445 回覆
29 Like 11 Dislike
咩事 成件事都完咗,同條女都有哂共識,洗唔洗玩到咁
我仲有大把嘢未講姐你覺得自己知得幾多呀
真係要推到佢女友見到
原PO樓主呢D自私精根本唔明咩係愛人
淨係覺得自己付出左好多,冇諗過女友其實都忍左佢好耐
佢真係冇改錯名
勁到爆 po ,D人都唔想屌完
連登出名仇女都咁多人屌條仔
證明佢真係好有問題
睇佢d留言完全唔覺有反省
分手好過啦
雖然大家都屌爆你,但我可以醒你嘅就係:「你唔放女朋友放係你心入面第一位,係唔會有將來。」

唔係話叫你乜都讓哂佢,又或者「你乜都讓哂佢,想佢讓下你俾你同 ex 繼續往來一下都唔得咩?」

可惜嘅係你同 ex 嘅互動超越咗你現任女友嘅底線

還好你同佢 settle 咗,不過佢個心仍然有傷口。你係愛佢,應該以佢為先,當然你都可以有自己。當你有壓力時,你可以同佢講,佢會嘗試理解。

經營一段感情同溝女時係一樣嘅,最重要係「溝通」,俾對方知自己咩感受同想法俾佢知道。不過,同樣重要嘅係,都要顧及對方感受,同埋記住對方嘅底線係邊。

你覺得依個行為冇所謂,唔代表對方就覺得冇所謂。當佢頂唔順時,佢就會好似依家咁出聲同吃醋 / 傷心,佢仲有依 d 感覺係因為佢仲愛你;佢唔愛你時,佢會覺得依 d 野完全冇所謂,到時就真係太遲了

你女友我估佢將你放係第一位先會咁嘅反應,不過你嘅行為我會解讀為「同 ex 嘅友情係重要過現任女友嘅愛情」

不過你要諗下,以後同你一生一世嘅人係你現任,而唔係你 ex。

你咁諗完就應該知道要將誰放係第一位。繼續磨合下啦,巴打
有屁就放啦 成日避重就輕

自己破壞左個信任關係 之後怪條女唔信你

駁啦 繼續兜係到扮好人

你人格破哂產啦
你自己態度閪到咁 成個777咁

夠膽拎個原post比自己條女睇呀
臨尾有人撐樓主引戰 再拉返上黎
正喎係唔係要講
可以準備定(3)
事主: 鳩到冇有人 #243090

驚比人睇到? 拉你老母咩
咁你繼續講啦反正都開左2
咪當比你訴下苦
講黎聽下 睇下可唔可以黎個大逆轉
但屌得事主既都係正常人

佢重要覺得自己無問題無錯 重要拎自己做衰野出黎講
去指責返條女點解之後唔信佢
多謝你ex打機單嘢我理智上都明白唔係人人都接受到。我的確係覺得女朋友重要啲,唔想放棄同ex嘅友誼都係為咗我,而唔係為咗我ex,依個都係我難得執著嘅位不過我女朋友係成日冇安全感,佢條底線有時都set得幾高,所以對佢會唔開心依一點盲目咗再一次多謝巴打唔係屌我,係真心比意見我
應該要屈返條女出軌偷食先逆轉到
笑死人 無安全感你自己搞出黎 又要怪人set底線高
都係嗰句 我同條女相處咗接近兩年 有咩我清楚過你
又要問人意見又唔講曬背後啲野,人地點同你分析
清楚就唔駛上黎開post問啦

唔係要數條女壞話公主病咩 講啦 等緊你呀
男人老狗換個銀包換個手機殼
屌那媽 仲老馮要條女送?
你條女唔撚俾帽你戴都偷笑啦
佢根本唔係要人幫要人分析

上個post個個都話佢拍拖個態度好有問題

佢淨係回佢想見到既取暖回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞