我女朋友仍住我同ex有嘢 (2)

445 回覆
29 Like 11 Dislike
佢要扮到自己風度翩翩咁 但又好嬲咁谷住谷住
就算完全唔撚理件事邊個啱
佢個格根本就龜縮 比人鬧唔忿氣又唔敢大聲屌
講埋啲佢係有公主脾氣,我平時已經好就佢,唔知叫佢就我一次咁大把都係錯
認衰都認到句句有骨

何況睇返上面cap圖 條ex都真係bitch黎
條女鬧佢地狗男女真係無撚鬧錯
何以見得佢係bitch
好介意人地話你個ex呀?

整合完未呀柒頭
睇返post1已經大把人講過,仲問,係咪想比人屌多鑊。
樓主同佢班邪教信徒滿口歪理
例如另一半唔同ex聯絡就已經算童話式愛情
但我啲兄弟都話過我女朋友煩佢地又係咪bitch,定同一番說話女人講先係bitch?
可以佢女朋友變咗做藍絲
理性討論下姐
我講咩都比人屌㗎啦
係同一番說話,你個EX講先bitch
痴線,到而家都未明。
有無人識樓豬女朋友,快啲叫佢分手。
咁睇嚟童話係真既 重有好多

上面一講佢ex係Bitch就覆得勁撚快
你ex仲唱埋俾班中同知咁都唔bitch
屌那聲 你地真係剩係打機ge話你會知佢唔開心ge?佢唔話你知你點知?咁唔係傾計?咁條女唔係扮弱者?條女仲要大鳩你話佢男朋友都覺得傾計冇問題,咁唔係比說話你聽洗你腦令你覺得你女朋友覺得有問題係好有問題?
我地唔係話你女朋友岩哂 但dllm開口埋口原po講左勁撚多次個ex唔開心左幾日 唔見你講下你地傾計搞到你條女唔開心足咁耐日子 唔開心左幾日唔開心左幾日有邊個識條女呀掉個post比個女朋友睇啦
唔撚駛扮理性同慘喇

呢度無人受你呢套假仁假義既說話

等緊你整合搞到我地炒哂車呀
一講佢ex壞話就立即跳出黎澄清

自己就係咁話現任公主病 句句有骨

個分別明顯到咁
屌你老母 你條垃圾都仲係幫撚住你個ex

我姑且唔同你討論你個ex係咪bitch (我就100%覺得佢係)
就集中講你啲閪態度
究竟邊撚個先係你女朋友? 邊個嘅感受先係你要重視?
你把賤咀口口聲聲話愛女朋友 但就喺連登係咁數佢 又公主病又霸道 連佢老豆係藍絲都講埋出嚟
相反對個ex就處處維護 話佢又純情又委屈 仲講到佢喺你心目中幾撚重要
咁撚重要就咪撚分手啦屌你
單憑你咁嘅態度 你女朋友就應該飛咗你9世

連登冇人撐你㗎喇
咁唔甘心俾人鬧賤男又學你個ex咁同佢講你唔開心搵佢呵返囉

睇你講嘢都係啲on9弱智仔
為駁咀而駁咀 講嘢冇肉容 得個閪態度咁串柒柒
都唔明你條女做錯咩要同你一齊
自己出過軌搞到女朋友冇安全感都可以去到po2仲屌鳩番自己條女冇安全感 跟住講句不過唔緊要 我讓步
呢種態度值得幫佢繼續推

想幫佢dm下d ig page宣傳下
Exact7ly on99放撚過女朋友啦佢真係好撚慘 搵人掉兩個post比事主女朋友
Ok wor
追晒兩個post 本身都唔想留言
但睇到你話女朋友成日無安全感
你明知佢無安全感 你仲繼續同ex聯絡
無比多啲安全感佢不特止
你仲話佢條底線set到高
講到女朋友咁重要 話要同佢一生一世
我淨係覺得你係咁埋怨女朋友 重視個ex
真係睇唔出你邊到想同佢一生一世
又話整合,一講ex就秒回
諗緊開新po睇埋先決定 到時要屌歡迎屌爆我 但我真係有好多嘢未講得哂
用錯左不推文
推到女朋友見到呢個post
大家知點釣樓豬上水啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞