我女朋友仍住我同ex有嘢 (2)

445 回覆
29 Like 11 Dislike
自己做啲on9自撚私行為
上嚟公審完自己條女無人認同你就拎女權做擋箭牌
諗住搏巴打同情你??

咁既賤種遲早為光環出賣自己身邊人
只要自己立於不敗之地就ok
未識嘅點解要做朋友?
俾機會自己食女?
講到同現任好似經歷左山盟海誓咁,
咁重要唔好鬧交阿嗎,
唔同任何人有聯繫係對現任既尊重,
做唔到就唔好招惹人
快撚d分手啦,咪撚害人
返去周圍識女再培養感情啦
屌你老母
最憎呢d人
扮哂咩唔想冇左個朋友
你明知自己做左某d野會令到女朋友唔開心都要去做
咁你女朋友嬲你有咩問題
你唔撚係預左架咩
要顧前女友情緒
咁使唔使搵另一個男人幫你顧現任個情緒?
睇撚死你呢種人係果d個ex之後分左手搵你呻你又會好唔撚捨得然後陪佢傾電話嘅人
跟住女朋友嬲就屌鳩女朋友唔體諒
頂你個肺你放過你女友啦
一眾絲打 大把男人都屌柒你啦傻鳩
你人格都破哂產啦

慢慢作故仔啦柒頭

唔甘心上網圍唔到爐
碌嚟碌去咪又係紅字公主脾氣唔係唔比,但男人都係人呀

點呀?係咪同過個ex去拯救地球所以要keep住聯絡?
原post呢?

淨睇紅藍未分巴絲真心on9笑死人咩

我紅字巴打呀傻閪
推一推post先

事主: 鳩到冇有人 #243090
唔屌唔鬆化again

地球都有地平線啦 關你條女底線高定低咩事?你條女條線高啲就可以合理化你做嘅嘢??

而家有共識唔該你快撚啲多謝你條女包容啊,自己都識講有前科,條女肯同你復合嗰陣佢唔係讓步㗎?淨係記得自己讓條女啲芝麻小事,又話條女公主病,你想復合嗰陣條女奉旨要俾機會你㗎??

你嗰段垃圾聲明仲衰過許志安開記招啊
事主: 鳩到冇人有 #243090

打錯未自膠

再順手推一推
無野好講見有人提女權咪跟住講
係咪第一日用連登?大把紅字巴藍字絲唔比人借ac share ac 嘅
我又係咪同你拯救過地球所以要jer住我?圖都cap埋算你幾有心機
我唔會講咁多女朋友唔好嘅嘢,我只係想大家清楚事實係點樣
我底線係唔中意人駁鳩我 你咪侵犯我底線
樓豬係咪無野駁所以要咁都扯埋嚟講
2個post都係jer住你嚟講架啦,咁你又覆
條賤男柒頭駁唔到 谷住谷住個樣好撚搞笑

一時就話解決左 點解重要屌佢

又見到繼續比人屌 唔順氣就話要整合黎搞到一眾巴絲炒車

之後又縮講其他野spin去女權同公主病

重要又講句咩 公主病發脾氣唔係唔得既悔氣說話
咁事實係咩
助長女權?
咁把炮幾時車你條女幾巴叫佢收聲 做返你大男人呀
咪又係縮喺連登偷偷地暗地數臭條女
有著你呢啲垃圾男人做男朋友真係喊三聲
屌你真係on9架喎,又要話唔甘心,又扮大愛話唔講咁多女友唔好嘅野
擺撚到明係Jer住你咁又點? 我無點開post都專登出post追住你黎屌

最撚憎你呢種人

自己做完衰野搞到人地唔信你 轉頭怪返條女 話係佢問題

做男人做到咁就不如切左條J佢啦
你唔講又點清楚ching

講好愛女朋友嗰個係你自己喎,跟住而家又話驚我哋知道你同你女朋友平時點相處就炒晒車?
追撚咗咁耐post,既然你話好愛,你自問吓邊句係維護緊你女朋友? 即係唔講唔好=維護?

仲有,即使你覺得女朋友平時對你點差,都唔代表你可以將自己衰嘅嘢合理化即係而家大家衰鬥衰?
又係到扮撚哂野 你回覆露哂底啦

事實咪就係你係賤男同自我中心囉

緊張個ex感受多過現任
成件事都唔關女權事 係條柒頭樓主唔夠講就搵女權做擋箭牌 想搵班反女權黎幫口

佢自己做衰野在先 條女懷疑佢同ex有路係合情合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞