我女朋友仍住我同ex有嘢 (2)

445 回覆
29 Like 11 Dislike
幫手整合下排名 之後我pin左佢
好似係話佢都有同ex聯絡 所以佢都聯絡係無問題
有人回佢話呢啲野冇分對錯
條友回佢冇對錯我又俾人屌? 楊丞琳又冇人屌?
多謝 今朝嬲嬲地打完先發現1001 係度屌多佢40板都唔夠洩憤

我害你?我呢個網絡上既陌生人冇意義對你好錫住你架 你生到成舊垃圾咁我都冇叫你跳崖自盡唔好出黎獻世啦 你女朋友唔走係建基於你比佢既承諾 你應承佢會做得更好 但原來你條垃圾係偽君子 對住佢就扮撚到好好扮晒深情會改會剩 背住佢就上黎係咁踩佢 做男人做到你咁你都係切jer算啦 你比啲假承諾就係拖累你女友既原因呀 呢度九成九既人都屌7緊你 圍爐不成都唔識自己反省下 我係你真係入返你老母個閪算 仲有 你現任老豆藍既佢冇得揀架 正如你老母當年比你老豆啲垃圾基因搞到生左你條社會渣滓一樣呀
推俾原po樓主
喱d垃圾仔汁到都喊3聲
不可一世自我中心自以為是自以為有原則嘅原則撚
應該大學都未畢業
幼稚園都好過佢
目測中學生

叫佢開無ex嘅gp話做唔到,因為大家同一圈子
應該係平時返學會見到,好似群體動物咁
我懷疑佢同ex同兄弟根本係連體嬰
人型蜈蚣
驚天地泣鬼神應該都係一齊溫DSE
仲以為佢開新post可以有大逆轉
點知都係柒吓柒吓咁 越講越衰
又唔肯講佢做過咩付出,屌我好撚想炒車呀,俾次機會好唔好啫
人如其名 on鳩到冇朋友
塞撚晒車啦
有㗎!
有佢Ex已經足夠
Ex係呢個世界上最重要嘅人
其他人話知佢死
爆咗推唔到

樓豬係咪怕自己講分手會俾條女報仇
用盡心機開兩個 post 等大家幫佢推到條女見到自動分手
應該係啦樓主好尊重女權
開新post之後多咗好多金句

你講得有道理嘅話 我想駁都駁唔到㗎喎
搵人答我
原樓主
算啦真係散左佢啦 好似見到自己咁
開post似係想證明比個ex知 佢真係對樓豬好重要多d
幫推上報又好點都好

推到on9仔gf睇到為止
樓豬肯出黎講同個ex經歷過咩未
等左成日啦
佢果啲咁都叫朋友?淨係識盲撐 唔會講真話
屌你老母垃撚圾
最撚憎見到啲人戇撚鳩鳩咁鳩下鳩下咁
咁撚多個人同你講成件事有乜撚野問題
咁撚多個人屌鳩緊你兩條狗男女
你個狗屎腦都仲係可以睇唔明諗唔明
你呢啲弱智仔真係屌鳩你都曬精神
我勸你都係縮撚返入去你老母個閪到好啲
唔好撚再出黎獻世仲要亂咁吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞