我女朋友仍住我同ex有嘢 (2)

445 回覆
29 Like 11 Dislike
懷疑女朋友根本唔知條仔係連登咁吹衰佢
建議識事主女朋友既快D比佢睇
仲退讓D咩 分手啦
咁係睇你點同伴侶傾嫁姐
笑死
條友拎呢個point出黎駁
又想屈我女權
真 所以都唔撚明啲女人分手可以講得出做朋友
成件事完全痴撚線
父權狗
pish
根據佢沖出嚟話女朋友爸爸係藍絲嘅往績, 分分鐘真係搬女朋友啲唔聯絡嘅異性朋友出嚟屈鳩人
原樓主係咪潛咗水
準備緊偽爆料復仇戰
處理緊個流浪漢
on9仔,
你個ex係臭雞
你個ex係賤人
你個ex同你老母一樣晚晚比人屌
,三穴齊發,屌到鮑皮都反埋出嚟

鬧緊你好純真好pure嘅ex呀,仲唔出嚟駁返我轉頭
On9仔
你條臭撚都係同返臭閪ex一齊啦
你兩個天生一對臭味相投
一個蠢一個閪
你唔deserve你女朋友呀
屌 啲bitch係咁架 明明自己分手
又要之後keep住做friend 根本就痴線on9 ex+現任啲ex都試過咁
利申 本人一分即斬
pish牙
你個EX係Bitch

快手出返黎回應啦
笑死原樓主仲上水 話要開多個post整合
係想繼續唱衰自己條女定又吹奏自己送過乜
屌你 男人老狗都咁撚婆媽小氣
有無用小氣簿mark低幾個post既人名
推到樓主上水
搵人send俾佢條女睇,救救佢早日脫苦海
好少留言都要入嚟屌鳩嗰位傻鳩樓主

唔該你醒下傻鳩樓主

如果你女朋友同佢個又推過車 又口爆過嘅EX
晚晚打機 同你講 佢好重要 經歷咗好多嘢
我哋冇嘢㗎 點解你唔信仲要發脾氣咁夜晚啊?
你有乜感受?

仲搵兄弟朋友老母嚟比喻 掩飾
EX就係EX 身份特殊 唔撚識避嫌?
除非你會同兄弟朋友老母扑嘢

上嚟想人撐你鬧你條女係港女
咁你女友有幾重要呀?

你話你個EX純
咁你哋有冇扑過嘢?冇扑過我就信佢真係好撚純
純會有男子仲同EX 打機?
激到現任女友生蝦咁跳都繼續?
你話冇嘢 點知人哋有冇嘢?
再極端啲
大把閪女人搶人老公搶人男朋友都唔係為咗同對方白頭到老
志在贏取你關注 搞鳩人 為咗佢激嬲條女
話唔定人哋偷偷地笑緊
西女人大把人在
你有幾了解女人?

你而家完全冇俾面子你女朋友
你以為女人唔洗要面子?
你女友依家喺你EX面前真係冇哂面
竟然多次為咗EX嘈
你有冇理佢感受?你覺得掉哂啲嘢已經好偉大?

有好多時女人在意嘅係你點樣”態度”回應
而唔係個答案
如果你態度比佢感受到你係有為佢諗 有諗佢感受
我想信佢唔會咁介意一啲死物
如果你態度正確 或者佢都唔會癲
但係你呢啲淨係識打機嘅傻鳩
一嚟就一定皺哂眉頭 炆炆憎憎咁樣話返條女
完全唔明白女人咁就郁啲就話人港女
自我中心 最好就可以現任同歴代EX 同枱食飯都和和氣氣 自己做皇帝咁

仲有你哋成班人打機會唔會開咪?
一班識嘅人但係我諗九成都會開
咁即係會傾偈
你哋又有group又有私聊
點都會有傾吓計
就算而家冇將來都會有
所有狗男女都係日積月累咁傾返嚟
唔係個個一嚟就約扑嘢㗎
我當你冇開咪
咁遲啲個個個個話出嚟約食飯你又去唔去啊?
如果到時唔俾你去 你又會話個個都去我唔去
好奇怪 好冇面 好唔俾面?
然後更加會怪你現任唔識做 唔放行
呢啲仆街男人見得少啊?
講所有嘢自己都冇錯 錯嘅係人哋

你忍心你條女日日重複去諗上面嗰堆嘢
日日諗 因為你比唔到安全感佢
諗到直到一係你斬欖 一係你真係出軌嗰日先會完
你咁樣叫有理佢感受?
你覺得啲港女好撚鍾意日日check住人?
覺得好好玩好開心?好得閒?
你連最基本嘅安全感都俾唔到
EX就係冇得做返朋友㗎啦
Follow ig 睇下story已經好盡
再想有更加多咁不如你直接溝返EX

多經歷又點 都完晒啦
宜家人哋自然會同現任男朋友去經歷㗎啦
另一半先係陪你一生一世嘅人
有時連老竇老母都要行開
你夠膽擺個EX出嚟?
咁證明你真係唔係好愛
你做唔到咪放過人囉

補充下
我男友一開始都有自動自發唔用EX送嘅嘢
用緊嗰啲又冇叫佢掉 用殘我咪送過個新
因為佢連follow都冇 冇來往
佢都有打機 有男有女
我都會睇住 正常嘅咪ok
但係偶爾都有一啲好進取主動嘅西女人
我就會出聲
唔好要另一半出到聲屌自己先識做啦
係男人就唔好要另一半做到潑婦咁

女人先最了解女人
喺佢眼中 佢就算信你 都唔會信出面啲女人
點解你要令你個女人擔驚受怕
哇 睇你幾在意
人哋話呢條女係港女 你就話啱呀啱呀
人哋話你個EX 就何以見得?

我真係好贊成你哋分手
快啲俾你女朋友睇 等佢快啲死心
冇一條女會忍受到自己男朋友上網咁想公審自己條女
快撚啲做小三溝返你個好純嘅EX
再衰啲講
個EX唔同你斬欖 唔多唔少都係留後路俾自己
遲啲佢同佢男朋友有咩拗撬
第一個就搵你呢個備胎 你到時又出唔出去安撫佢?
定係你根本都想做呢個備胎?
你啲朋友都唔係好人
睇你都係撐兄為朋友EX
兄弟話呢條女乞人憎 煩
你竟然係認同你兄弟
老實講咁樣真係唔會有結果
你女朋友同你啲朋友關係唔好
而你作為男朋友冇幫女朋友講好說話
亦冇選擇疏遠你班朋友
遲早都係玩撚完
遲咗你就會聽你哋兄弟講飛撚咗佢啦 咁煩
條女真係好慘

我見過你呢啲仆街 仆街兄弟朋友

之後我識咗其他男朋友先發現
原來一個好嘅男朋友 正常係有自己想法
條女好唔好係自己定義
唔撚係身邊啲兄弟婆加鹽加醋 你自己就覺得係
最惡劣嘅情況
如果兄弟屋企人都唔鍾意你女朋友
而你鍾意 你係會為咗佢講好說話同疏遠你啲朋友
但係睇過勢 根本連你自己都唔鍾意你女朋友
咁咪分手囉
又要上嚟踩佢 但係又要話自己好愛佢
其實可以分手嘅啫...
又未結婚 結咗都離
你咁樣嘅思想 同條女根本唔夾
而家已經咁多怨言咁委屈你
點行落去呀?放過人 放過自己啦
真係好肉酸 好陰濕
用埋晒啲嗱渣手段想人哋認同屌鳩佢條女
好低劣
你真係傻豬嚟 咁睇來唔係呢個EX純
純嗰個係你喎 仲好天真
希望邊一個可以肯定冇可能?
老實講唔到死嗰日都唔會知
咩叫 當日就唔會分手 ?
大把分手復合分手復合結埋婚生埋仔都有
分咗手就唔會搞番埋一齊?
呢個規條邊個定?
就算呢一個係罪行嘅話都大把人犯法呀
你點樣保證同肯定啊?

你咁肯定 不如你叫女朋友日日佢個EX出街食飯睇Netflix 照你所講分咗手一定冇嘢㗎
你完全唔使擔心喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞