我女朋友仍住我同ex有嘢 (2)

445 回覆
29 Like 11 Dislike
我女朋友仍住我同ex有嘢
https://lih.kg/2971725

咁都推到爆post繼續討論
首先好多謝咁多位巴絲鬧醒我我都明大家想表達嘅嘢。拍拖冇辦法兩全其美,拍拖有開心嘅同時就係要犧牲另外一啲嘢,我自己覺得同個ex冇嘢係冇用嘅,要佢都咁諗先啱,如果唔係痛苦嘅的確係佢。

我都知自己過份咗,一時燥底咗係因為,我一路以嚟付出咗好多,女朋友又係比較大頭蝦又有啲公主脾氣,我成日都覺得我太多嘢讓步,所以先想佢讓返我一次,一次都好,但我冇諗到依一次係個咁無理嘅要求。

我同咗我女朋友達成共識,都同ex講咗唔再私下傾,我女朋友想幾時check手機就幾時俾佢睇,佢都同意咗,依個應該係對我地最舒服嘅解決方法,多謝咁多位巴絲點醒我

最後重要扮哂野 又要屌鳩佢條女係公主病

自己讓步好偉大?
一路以嚟付出咗好多,女朋友又係比較大頭蝦又有啲公主脾氣,我成日都覺得我太多嘢讓步
分左手點解要做朋友?
俾機會自己復合?
講到同ex好似經歷左山盟海誓咁,
咁重要唔好分手阿嗎,
唔同前任有聯繫係對現任既尊重,
做唔到就唔好招惹人
快撚d分手啦,咪撚害人
返去同你ex再續前情啦
再次留名
好嘔心
啲話咩反對同ex做朋友就係冇社交嘅人最撚on9
正正常常人大把朋友洗唔洗一定要同ex做
冇朋友咪得返ex可以做朋友囉
終於開2 多謝樓主 推PO
比著我知道自己條仔喺連登開post唱鳩我
然後不停護住自己個ex 真係即刻分手
竟然可以爆po
仲要9成留言都係屌鳩樓豬
多得樓主啲回覆搏屌啫
真係想佢女朋友睇到呢個post
係香港地做男人真係慘 連少少社交都要比條女管住晒
如果性別調返轉 實比啲人圍插返條仔係控制狂係恐佈情人
一個拖過攬過錫過摷過扑過既朋友
性別調轉 實大把人話分手同話條女係雞
條仔自己出軌(話係同現任中間分左手又復合之前)
係連登多數都係女比人鬧
我都估唔到呢個post 咁多正常人
繼續推到事主女朋友見到
建議睇返原post再講
至可怕既係到最後都係要再次點明
女朋友係有公主病脾氣大
我體諒D(好似佢ex咁)即使佢錯我都願意讓步
女朋友唔該你睇到依到分手啦
真係無咩理由唔質疑你
師兄可唔可以講多啲,想知佢點諗
又用ex送嘅嘢又同個ex繼續打機囉
送嘅嘢如果實用嘅話個人覺得繼續用都ok嘅,但係仲同ex有聯絡就⋯
你話你同個ex有避嫌唔單獨約出街,但係你又同佢打機仲有聯絡
雖然話信任係好緊要,但係你易地而處諗下如果今日係女朋友同個ex繼續保持來往你係咪都ok100%信曬對方唔會有條刺先
你條女又唔係24小時望住你同你ex嘅對話,點知你係咪真係純打機
佢有解釋佢送俾我嘅嘢仲冇穿冇爛我先繼續用但佢都好似唔明咁
佢同ex傾我冇所謂,冇過界咪得,我會信佢呀。

咁你送部手機俾我做生日禮物,我咪唔要而家部手機囉。
不過,如果你送嗰部機平過我而家呢部,咁即係你唔夠愛我。

感性,vs 感性
點會連登咁多女拳同狗公
屌 岩岩冇追PO就咁覆左樓主最初講既野
追完先發現樓主真係大仆街嚟,想再留言屌9佢,結果爆左PO
好在有人開(2)
原PO樓主只係一個自撚私既死賤男
咁撚Care個ex就咪撚害現任啦
口就一直講自己幾愛個現任
但講既內容全撚部都係錫住個ex同踩自己女友
講咁撚多都係想人認同佢女友有公主病,有人同佢圍爐啫
放生現任啦好心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞