我女朋友仍住我同ex有嘢 (2)

445 回覆
29 Like 11 Dislike
佢一定唔會如實講個情況

淨係話咩現任好衰好公主病
唔關個ex事 要做撚到自己風度翩翩 分左手都唔會講壞話
佢班fd咪信哂佢個故仔 個個跟住話佢現任有問題
然後話班fd都撐佢
唔出黎又點有笑話睇

大家重等緊佢整合同炒車
佢兩個post都話唔會分手 因為好愛佢(得把口講)

個個都睇得出佢根本緊張個ex多過現任

但佢就唔肯承認 重要話自己係受害者

仆街到呢

事主死撚左去邊? 唔係係威係勢嫁咩?
睇到好嬲
對唔住講左好多粗口
但見到呢啲人真係忍唔到

樓主去咗邊
尋晚瞓前等到放埋工返到屋企了
好想知

得閒再追post
留左名先
唔好諗,你有道理所以只要做就得
我撐你呀樓主
always by your side
支持你繼續爆多啲內幕還返自己一個清白
lm陪你屌鳩個臭雞現任
仲有好多你未講囉
我哋支持你㗎
原樓主你幾時再開po
推到個女仔睇到埋個7頭皮之前個Post
希望佢有機會睇清楚男朋友所謂「讓步」之前既真面目
爆左post喇 開post繼續講啦

炒車post呢?

整合數臭post呢?
多撚謝晒喎 背後講到女朋友一文不值 一齊好似好撚屈就佢咁 仲要話驚傷害ex唔想ex痛苦 但點傷害現任都冇問題
整合左成日喇 有料爆未呀
睇咗你(1)個post ,有少少嘢想講
其實你從來冇係你女朋友既角度思考過
你心𥚃覺得咁樣係冇問題 但拍過拖就會知其實係有禁忌 既然分咗手 又何必再一齊打機傾計? 你要知你有女朋友 唔係玩玩下 加上你係對現任既不尊重
如果你依然覺得自己係冇問題
分手啦
算啦,佢應唔會再上水

仲敢開po真係做傳奇人物
呢條問題唔洗答我,你自己答自己就得架啦

如果你朋友ga女友有一個好刻骨銘心ga 前度,咁咁好感情,一定乜都做齊架啦。你諗到ga 69, 深喉,全部都做過哂。最後因為畢業,大家條路愈行愈遠,決定和平分手。

然後佢同你朋友講 時不時都要同成班中同聚會,包括埋個前度。

你朋友口裡說好,其實心裡介意,搵你呻。佢同你講,只要一諗到條女同前度乜都做過,而家仲keep住聚,就覺得頭上一片綠光。

作為朋友ga你,你可以點安慰佢。

有時候,多d企係唔同角度去睇同一件事,或者你會有唔同答案
我諗好多人都想溝佢女友

樓主比唔到安全感佢,咁依度應該會好多人爭住俾安全感佢

講真,樓主你依家 feel 到你女友好安全,因為冇情敵走出黎溝你女友姐

如果你有情敵,你仲會繼續同 ex 來往?
底線高?
洗唔洗畀你同條臭雞ex扑埋嘢啊
成碌柒咁 最初入呢個post係威係勢嫁
樓豬:個個針對我討論唔到
好明明好支持佢,佢女朋友呢d壞女人,快d分手啦
算啦,佢應唔會再上水

仲敢開po真係做傳奇人物
成碌柒咁 最初入呢個post係威係勢嫁
樓豬:個個針對我討論唔到
明明好支持佢,佢女朋友呢d壞女人,快d分手啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞