我女朋友仍住我同ex有嘢 (2)

445 回覆
29 Like 11 Dislike
出完街,返嚟追多左少少po
發現樓主依然故我
自己做過衰嘢令女友冇安全感在先
仲怪返女友底線高
明知女友冇安全感,就算做樣都要俾多啲安全感佢啦
就咁睇真心似想同ex過世多過同女友囉
個ex又真心賤,明知樓主女友介意
佢唔避開下都算,仲要同樓主講自己好唔開心,扮哂委屈咁
係,佢俾人鬧會唔高興,但同人哋男友講係搏乜?
咪就係想樓主好似依加咁怪自己女友,搞到你哋分手,條八婆就有優越感
「哇 原來就算分左手我都仲咁有影響力
呢啲女人真係好恐怖
岩阿,快啲分手!
各有各去識囉
上黎叫春拓柒阿?
女朋友介意ex一事
https://lih.kg/2972992
80頁都未知事主同ex有咩經歷
樓主揀人覆好失望
有幸比樓主覆過
啱啱做完一題返黎就爆post
原來有po
繼續撐原po樓主
一個月可以極速分手 中意新女 再搵返舊嘅復合 再堅持要同啲ex聯絡
然後不滿人唔信佢

@鳩到冇人有
等樓豬新post
我撐咗佢好多次佢都唔覆我
佢推翻自己講過嘅嘢
好似人格分裂好驚
搵人答我
我睇到架我睇到架
我都撐佢架,佢現任唔係好人
好有霸氣
佢提起楊丞琳就諗起小鬼唉
你地駛唔駛轉場轉得咁快
新post精彩言論recap

事主:「我都好後悔好多嘢太誠實同咗女朋友講,我都唔想去到你依步,好嘅女仔係唔會用分手威脅你失去哂班朋友,依啲係情緒勒索。」

明明佢現任已經讓步 淨係唔比佢同ex私下聯絡
事主重要開post放連登數臭佢 重要愈數愈多不滿
推推先 事主成日係到睇又揀人覆

谷住谷住好嬲咁既樣
精彩重溫!

唔通我條女唔鍾意 就要我個ex就佢?咁我ex的確同我條女冇親。好似我依家咁,我講咩都會俾連登仔屌咁開始明。你講得啱,佢真係愈嚟愈敏感。我都好後悔好多嘢太誠實同咗女朋友講⋯⋯好嘅女仔係唔會用分手威脅你失去哂班朋友,依啲係情緒勒索。
你試下係到數臭佢個ex 應該會立即現身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞