我女朋友仍住我同ex有嘢 (2)

445 回覆
29 Like 11 Dislike
分手完復合咪啫係有愛都會分手你同個ex真係可歌可泣嘅天作之合,希望你現任快啲死撚開
我諗你話無掛住ex=放低咗,咁放低咗點解會係一種捨棄?

你話ex好明白你,唔想無咗咁嘅朋友,我諗你個ex都唔係一開始就好了解好明白你,都係因為一齊咗嗰段時間大家雙方互相認識所以先明白,你想同現任過人世咁應該只係需要將時間投放喺現任身上,令現任明白你就得,其他人廣義上可以概括為外人

成熟唔係要個人無曬感情,係對你個女朋友專情同經營,打機係娛樂,你同現任係一體,你同ex打機呢個舉動成為同女朋友嘈交嘅原因,女朋友仲要咁不安,咁就應該stop。
唔好話做男人,做個人做到私私縮縮搵條女全家嚟擋真係好撚肉酸,係咪屋企人無教點樣堂正做人?
hello樓主

上個post你咪話同EX經歷咗好多嘢
又話EX係你最重要嘅朋友

但一眾巴打不停問你經歷過啲咩你又唔答
不如你抽少少時間應下你哋點解有咁深嘅感情

係咪一齊考過DSE定點
真心想知你哋驚天動地嘅故事
笑到仆街 一齊考過DSE
似呀似呀事主似岩岩考完
佢個ex嘅舉動當然係好明顯啦,搞咁多小動作

點解你咁肯定無可能? 因為ex已經有男朋友?

你個ex無搞呢啲嘢就唔係無機心,講真,本身男同女再close、幾純友誼都好,都唔會同同性友誼一樣,說話上都要注意多啲

先不論你做乜同ex講現任唔鍾意佢你個ex知道之後都應該有自知之明,真心當返你朋友應該係叫你氹番女朋友先,講乜春自己唔開心,做乜要俾你知,要知都係佢男朋友知,之後你又拎住ex唔開心問係咪要ex就返現任? 傻的嗎?
笑撚死到而家仲喺度屌鳩個女朋友bitch
分手未?
當初我男朋友同ex都離離合合無數次
多到分手好似口頭禪咁

女人有機心唔一定係仲有愛,可以係唔甘心
唔好睇小唔甘心唔憤氣
講到尾係你平時做嘢唔識握分寸
你係要揀你女朋友 就要補償
你而家要斷同 ex contact
一係因為你想一齊行到尾嗰個會因為咁而唔開心
二係因為你份人信唔過
所以而家冇人逼你要同ex 斷contact
而係你想同現任一齊 所表達嘅誠意

如果唔想斷咪即係唔夠鍾意現任
屌你就唔撚好叫春話想同現任過人世
瞓醒見到已經1001
跟住見到樓主總結嗰吓都係要踩多條女兩腳
真係好想屌樓主
請問你女朋友有冇做啲比你更過份嘅嘢
例如出軌之類呀?
冇就收檔啦
喂整合完未,未都可以講下同ex有幾刻骨銘心?
大家都要俾啲時間樓主作故仔㗎嘛
時間咁倉促 陣間前言不搭後語
俾人周就唔好啦
估唔到第二個post都見到你

前樓主呢啲真係賤人嚟
真心愛一個人點會希望對方受傷
佢就恨不得連登啲巴絲可以幫手鬧自己條女
希望將條女塑造到好似啲死港女咁
老實講,唔同ex聯絡真係基本到冇得再基本
你條女唔比你同任何異性傾計再講啦
唔使擔心,無人當你聖人,你賤種嚟
Hi絲打
本身唔諗住留言㗎喇
比條死賤種激到忍唔住屌柒佢
最好推到佢女朋友睇到呢兩個post
太遲了 頭先樓主已經講咗女朋友係黃絲
呢招唔work
要再諗新嘢唱條女
一齊考過DSE 似啦似啦
經歷過放榜 思考前程 人生大事啊
仲要呢幾年經歷過武肺 簡直亂世佳人
硬係覺得post主玩緊假膠咁款
樓主覺得再咁落去唔係辦法
連登全部一面倒鬧佢
鬧佢唔緊要
鬧埋Ex就勢係假
所以一於爆女朋友大獲
等巴絲轉向攻擊女朋友
咁Ex就唔會再俾人鬧係bitch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞