[KPOP] K-POP 2022討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
但韓國人對難聽既歌冇咩包容度
例如 itzy gfriend
一次難聽既歌 韓國人就會走嫁啦
韓國大把女團 韓國人失望就睇第二團啦
下次首歌好聽都未必再俾機會去聽首歌
點解望落咁腫
第二張影到好似啲箍牙肥中女咁
好搞笑 但係又真係幾好聽
孝琳勁到痴線
【Spotvnews】[RAVI兩年四個月後退出《兩天一夜》]歌手RAVI在21日v直播中表示“最近去了《兩天一夜》最後一次旅程”,親自宣佈了下車消息。

Ravi在直播中表示"因為想先告訴粉絲們,所以才開了直播","雖然還沒有定下來,但是到了該准備的時候了",似乎暗示即將入伍。

Ravi表示"近期在全力准備要做的事情和能做的事情,准備著專輯和演唱會,希望和粉絲見面度過愉快的時光"。
而家重要有新團,點都放多d資源落去
反而覺得itzy join queendom 係最好機會,上次重以為佢哋會去
睇睇下個頭盔咁似晚吹個個
Cls
K團上qd2完全係敗曬路人好感

仲諗住可以睇到vixx齊人出下歌
Stray kids 仲有red lights 同埋 gone away 百聽不厭
新碟嘅話venom我覺得係咁多首最好
真 同個自由度大啲
畀hybe收購之後就少咗開咪明明又唔係唱唔到
四幅相,得第二幅睇落正路少少。第一幅勁似CG公仔,第三幅個鼻好突兀,第四幅就連個咀都好odd~
咁多首主打 鍾意loop not shy 覺得幾輕快
入馬面已經好反感,仲要上埋QD,
俾Dreamcatcher呢啲三,四線上仲好啦
同埋知道咩係啱自己 當然要作曲編曲果個有料 又有持續性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞