[KPOP] K-POP 2022討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
Hybe到底有幾鐘意露趾高踭鞋 著褲又要著 賽車look都要著

有咩問題
【heraldpop】[《音樂銀行》重新開放觀眾入場]21日,《音樂銀行》節目組發布公告:"2022年5月6日開始'音樂銀行'重新恢復公開旁聽,5月6日的節目將於4月28日開始申請,申請詳細步驟參考隨後開放的旁聽申請欄"。 ​​​​
【Theqoo】青瓦台國民請願將於5月9日廢除,留言板運營結束 ​​​​

【Xportsnews獨家】[唱作人鄭世雲5月回歸!發表新專!]21日據報道,鄭世雲將於5月回歸,正在准備新專輯。同時這也是他繼去年1月發表正規專輯《24》後時隔約1年零4個月的新專。
好長
根據韓國投資證券 YG今年的預計活動:

1. 預計iKON 和Winner將於第二季度展開活動
2. 下半年計劃BlackPink的專輯活動和巡演
3. BigBang計劃下半年舉行巡演
4. 第二季度將重新開始國內演唱會 / 下半年將舉行世界巡演
又想洗白
上面話好長又quote 嘅係咪玩嘢
全昭旻 李宙明 作為嘉賓參與tvN綜藝《Six Sense 3》,錄制的部分將在5月6日的第8期播出。 ​​​​
太長唔quote
hybe示範暴發戶財大氣粗
兵役問題有咩咁累
夠鐘就要去架啦
要等修例咁把炮
大爆炸
感覺一日有blink喺到一日yg都唔敢放隊baby monster出黎
影從好好睇
我係Dive呀hi
卡塔爾主場
合埋個嘴得唔得
佢好多呢類型嘅歌 我最有印象呢首
https://www.youtube.com/watch?v=fih0WB86zCk
宇少啲樣好撚串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞