[KPOP] K-POP 2022討論區 (17)

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
너와 나 불타올라
또 타올라 like a fire
오늘 밤 나를 쫓아
난 너를 쫓아 like a 辰B
해뜨기 전에
아야 야야 해 아야 해 끼리끼리 놀아
술래잡기를 시작해 이 밤
후덜덜 덜덜
辰B! B-B-B
B-B-B-B-B-B-B
辰B! B-B-B
B-B-B-B-B-B-B

https://youtu.be/j0esa1bC7fA
SHINee 샤이니 '누난 너무 예뻐 (Replay)' MV
https://youtu.be/VTASffPQGhY

4K重製咗
可以喺原來個 page reupload
啲景深好似肉眼睇 3D 咁
有殘影
Cls
如果Rocket Punch有呢一日 我都會恭喜佢哋㗎
好聽
Dreamcatcher粗卡
呢個一位等咗好耐啦
可以
最左邊嗰個一路望住個獎杯 好難以置信咁嘅樣
起碼拎住一個SC 一位
之後條路行得順d

Btw, 如果計17年出道嘅女團
Dreamcatcher係唯一一隊有一位
Next blackpink
#LE_SSERAFIM has surpassed 270,000 pre-orders for their 1st Mini Album <FEARLESS> in 7 days as of 20th.

Considering the current momentum, it's predicted that the pre-order volume won't be difficult to exceed 300,000 copies.

以後大公司出真係要50萬出道專先叫好少少
有海外條水喉真係打橫行都得
跟住咪又最快一位果種...
怪物新人之類
好討厭呢種風氣
大公司新人永遠唔知道佢地實力/性格就已經比人捧到上天花版,出道10日已經有一位,冇捱過就登頂,遲早一定會囂張

睇番Dreamcatcher咁多好歌咁好實力,琴晚先拎第一個一位
仲唔出新歌 會唔會俾人過...
大公司出道 宣傳費都可以慳返
見啲留言其實大家大概都知係黑櫻中國+日本FANS谷左上去
一間咁既西公司都咁多人追捧 真係冇天理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞