[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (48)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
佢會掉番轉講啲公認唔得嘅人,認為嗰啲先係好嘢,顯得自己獨具慧眼
例如馮慶燁
仲有香港華迪
英撚都用過麥龜同米高堅尼試陣啦
佢嗰陣話叫招重文朱兆基呢啲教港隊先好笑
因為招重文夠薑
落後就叫基藍文踢前鋒
試過擺何國泉踢中場
朱兆基唔記得咩原因
但吹奏佢嗰期朱兆基都係做緊佢口中球棍個助教
一個球員如果冇缺點,佢就唔喺港超啦
漏學銘最似連迪路夫,尤其是今年。
佢隔離嗰個法蘭度就真係繼承哂麥麥送啲缺點
印像中喇叭泉好似唔止一次出過嚟踢? 神貓好似都試過仲入埋波?
咁有白卡佬免費表演
總有人會推波助瀾
好意外竟然會有人認真去聽Mike哥
佢係節目入面既主要角色從來都係乜鳩發火,炒熱氣氛
卡臣同Patrick既分析見解先至係有價值
肥Mike做節目根本係9up
好多次俾卡臣串佢根本無睇波就講
同理性兩個字根本有幾億光年咁遠
聽過一次唔會再聽 我係畀佢呢個facebook comment辣著咗....

乜撚嘢叫做嘥氣? 你唔練, 嗰班有潛質嘅小朋友就可能分分鐘要等到8月先有得練, 到時有潛質都變冇潛質

佢條撚樣永遠都唔係為香港足球好 把口食撚咗屎 講出呢啲嘢永遠都咁臭
我肯定如果唔練, 等到傑理返嚟先出發去集訓,佢就屌做乜放棄四月....
有冇人知佢正職做乜, 好好奇想知佢呢啲撚樣喺社會點生存
你不如試下打工嘅就嫌個個老細都唔啱你心水, 自己做老細就嫌嗰個客都唔啱你心水
冇卡臣Patrick個d集數都唔會聽架啦
呢排佢哋個節目唔知咩事都半收皮狀態
但講歐洲波嗰啲就繼續有做
+2,但聽佢屌足總班董事高層係幾身心舒暢既
袁文傑都已經夠垃圾,佢仲要係袁文傑隻狗,然後仲要有人講佢,真係神撚奇
又冇本地波打又限聚令
卡臣又有細路仔
係咁架啦
你留意反面嗰班之後開個page
大部分都係衝住佢兩個
一係頂唔順一言堂 一係頂唔順鳩屌
屌極咪又係叫人公主道碌落去
高層係抵屌
不過佢成日屌到連入面掃地阿嬸都係冚家鏟就over咗
想學啤梨咁屌但聽到我好尷尬
正確
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞