[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (48)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
有冇巴打有睇到呢場波?
https://youtu.be/a1HMDTq4afI

徐德帥好撚勁,勁到諗唔到接班人可以係邊個
咁唔係點
香港封咗幾個月,又唔知會唔會無啦啦又封
點解唔去第二度穩定啲舒服啲練波
係呀 其實最撚on9係政府唔比人返工練波
要感恩足總比港隊有外地集訓
狗總會唔會癲到安蛇未返香港就雞咗佢?
到時6月又用廖俊西同張峰帶隊
【 2023年亞洲盃最後一圈外圍賽賽程!】
亞洲足協早前公布咗亞洲盃最後一圈外圍賽賽程,身處D組嘅香港將會在6月於印度加爾各答出戰外圍賽,同組對手包括印度、阿富汗同柬埔寨。大家快啲記低個時間,到時一齊為香港隊打氣!

香港 對 阿富汗
6月8日 晚上10時 鹽湖體育場

柬埔寨 對 香港
6月11日 晚上6時30分 鹽湖體育場

印度 對 香港
6月14日 晚上6時30分 鹽湖體育場

*開賽時間為香港時間。

#香港勁揪 #HKRT #香港隊 #亞洲盃外圍賽

原post: HK香港足球總會 Facebook Page
唔好話感恩呀 隔離籃總為咗10幾萬連比賽都唔打 波總肯出去集訓 包酒店飲食咁多日 算係咁
最衰太多傷, 佢打翼真係好勁 (雖然成日頭dupdup)
上海退隊分分鐘令到和到神户機會大少少
神戶狀態咁差 原本第一場對上海應該攞操fit
點知而家少咗場熱身賽 贏面由28波變咗37波
記得有張gif圖阿帥過得勁靚 完全係教材式示範
去韓國踢東亞盃
03 年?
佢退咗之後 睇唔到有咩同類型特點接班人....

淨係計crossing 潘肺有啲影子, 不過整體就爭十條街.....
我知你講邊張

呢張gif同鍾偉強盲頭烏蠅撞埋去果張gif真係高下立見
最似應該係F7
03 韓國東亞盃 x 3埸
10 日本東亞盃 x 3場
17 傑志蔚山現代 亞冠外圍賽
印像中呢幾場都係負度數
f7 全盛時期比較似係腳法技術型 偶爾有啲爆破

師 簡單得多 跑跑跑 斬斬斬 回防回防回防
諗下諗下又發覺香港真係幾少斬得好嘅人

近20年應該都係得
和哥
值得仆街斷腳死嘅矛柴陳耀麟
GPS峰

....
好似冇啦
係 強仔過下真係笑死
【#我撐冇嘢搵嘢搞!】周五(15日)晚上9點,「大頭」今次搵咗近年喺香港嘅5人足球有好大貢獻嘅廖億誠同蘇來強上嚟一齊傾吓偈。各位球迷朋友有咩想問佢哋嘅,歡迎喺度留低問題,「大頭」會喺直播期間問佢哋,到時記得捧場呀!
From: 我撐本地波
羅白頭
長傳大王梁冠聰
唐文人緣應該幾好
個個都幫佢賣廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞