[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (48)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
和哥喺cable
ricky牙巢喺now
足球先生係咪即係和仔 道士?
港台播, 有無資源set多幾cam 搞VAR
唔關事㗎之前見過牙巢都照講港台
借幾場冇所謂 之前巢兄有喺港台講過青超
播多幾場好過尤其是偏僻嗰啲
會唔會講講下鬧交
廖億誠:今次五人亞洲盃外圍賽係以出線為目標,雖然備戰比以前更加難,但係呢個唔係藉口,球場開返我哋都開始練波㗎啦。
今次似係陣炳安
仲有極大機會有Dan
丹麥神鋒goal
唔好啦掛 咁不如比返大頭講好過
邊個都得,唔好好似上次賀歲杯咁收音機講波就得
jdt
亞冠直擊︱傑志練習場地欠理想 34度高溫下完操 球員:踢好自己

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E9%AB%94%E8%82%B2/759657/%E4%BA%9E%E5%86%A0%E7%9B%B4%E6%93%8A-%E5%82%91%E5%BF%97%E7%B7%B4%E7%BF%92%E5%A0%B4%E5%9C%B0%E6%AC%A0%E7%90%86%E6%83%B3-34%E5%BA%A6%E9%AB%98%E6%BA%AB%E4%B8%8B%E5%AE%8C%E6%93%8D-%E7%90%83%E5%93%A1-%E8%B8%A2%E5%A5%BD%E8%87%AA%E5%B7%B1

其實「藍鳥」於抵埗後首日已在這場地練習,惟當時場地燈光不足,有球員說情況惡劣得「睇唔到個波」,令教練團一再改變訓練內容,轉為部署戰術、進攻防守企位等,主教練朱志光事後也曾向賽會反映問題。

Cls
蘇來強:如果我撐本地波播多啲五人波就好啦。
大頭:唉有波播先再算啦。
笑死
廣州個龍
集中資源谷11人賽好過啦
笑能死 比隊女足隊入黎踢好過啦
U隊中既U隊, 算啦
上海退賽絕對好事
大邱嗰7球唔計數
聯城重頂到全南
獅城有前冇後
廢金有睇JDT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞