[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (48)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
我寧願打差唔多level嘅隊算
日日俾人大炒點進步?
btw幾時先有亞國聯?
對young lions都係贏得一球 21倍算合理
感覺佢睇唔起隊波 出發亞冠段片佢串9個隊友食垃圾嘢 唔專業
世盃外之後有亞盃外嘅 不過一睇宜家個規模就知afc唔care
同差唔多level嘅隊泥漿摔角都唔會有進步架
上海仔會嚟斬你
你又笑佢賣x
亞盃外易搞啦, 18強直入
唔擴軍淨番6個位
另外27隊+1隊先淘汰4隊
24隊踢6個分組第一名拎位搞掂
自食其力邊有笑
唔好屈
第一套好玩啲
川崎前鋒 vs 蔚山現代
就嚟開波
朝早先課咗金俾eleven sports
不過成幾個月冇入過場,當課俾傑志算數
我當係買嚟睇其他組
+1
不過好撚lag
手機定電腦
一唔出比利時佬同diego lopes即刻成隊唔識踢
亞協盃|理文展開赴蒙古後首操 草地有雪較硬 陳曉明:似蒲崗村

撰文:高詩琦

代表香港出戰亞協盃外圍賽附加賽的理文,昨日(14日)展開抵達蒙古後首課操練,主帥陳曉明認為環境因素雖然不利,但相信球隊可克服。

理文日前抵達蒙古首都烏蘭巴托時大雪紛飛,幸昨日已停雪,但天氣仍寒冷。球隊下午在蒙古足總球場(MFF Stadium)操練,人造草地上仍可見冰雪。主帥陳曉明指,在陽光下訓練感覺不太差,「雖然我們的球員不習慣在寒冷天氣下比賽,但陽光下不算很冷,相信我們幾日後能克服。」

不過草皮在嚴寒之下亦變得格外堅硬,陳曉明道:「場地偏硬,似香港一些開始舊少少的人造草,像蒲崗村(蒲崗村道公園)、之前的馬鞍山(游樂場),我們當然不太願意在這些場地踢,但相信跟對手實力有差距,這差距可以彌補這些不利因素。」他又指由於球隊幾日未有掂波,加上舟車勞頓,首日只作非常輕量的訓練,「所以不會有什麼問題。」
電腦
我暫時未試過lag 不過delay勁過上網搵link睇半分鐘
四隊一組同五隊一組都係多隊澳門踢多兩場嘅分別 但風險大好多
18強分三組令我諗起尼馬故外傳
弱了
研究咗陣
發現畫質揀auto同1080會lag 720就無事
想知你睇fps高唔高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞