[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (48)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
係 呢樣最乞人憎
呢樣和哥謙虛同理性好多(雖然佢仲有料)
舜文吹奏佢次次都扮聽唔到
Let’s go Kashika
讓0.25會比較合理
好想聽返和哥山度士大頭一齊9up
北京時間4月16日訊,廣州隊官方宣佈,對昨天與柔佛新城的亞冠比賽中因附加動作吃到紅牌的關浩津做出處罰。

俱樂部全體教練員、運動員:

2022年4月15日,亞冠聯賽首場小組賽,球員關浩津在比賽期間嚴重犯規,被紅牌直接罰出場,嚴重違反了《廣州足球俱樂部球員「三九」隊規》。教練組管教不嚴,嚴重違反了《廣州足球俱樂部教練組「雙十」隊規》。為從嚴管理,懲前毖後,經俱樂部研究決定:

一、給予球員關浩津通報批評並立即開除的處分。

二、給予教練組通報批評,主教練降三級工資,助理教練降一級工資的處罰。

俱樂部將堅持嚴字當頭,管字為先,堅定實施優勝劣汰、獎罰分明的長效機制。希望每一位球員嚴格遵守「三九」隊規,每一位教練員嚴格遵守「雙十」隊規,以強烈的榮譽感、責任感、團隊意識和進取心,嚴於律己,嚴格管理,刻苦訓練,為實現新賽季目標奮勇拼搏。

此決定
廣州足球俱樂部股份有限公司
二〇二二年四月十六日
冇錢出糧,直接雞咗佢
仲衰
教練:累撚死我
理文對大埔個場銀牌4強
鳩噏副極點
返國機票隔離錢係咪要自費
好想聽返和哥山度士大頭一齊9up
理文對大埔個場銀牌4強
鳩噏到極點
條友最閪就係成日話自己年代同日職踢人哋會出正選
而家就算贏咗都係因為人哋出後備

場上俾人撚
場下又要被罰
認唔認同講波要採取發牌制? 唔好係人都可以上去9up
傑總日報無權享有言論自由?
神婆今晚裸撐傑志
我去講波你哋都唔會聽啦,日日喺度盲反我哋兩兄弟
死撚咗去 就無人盲反你地
有圖
積下口德啦
我都未試過會揍一個人去死,不過你係第一個
得罪講句,電台式講波已經過時
個球員抖啖氣都講到世界大事咁
你諗住打死我?
睇神戶係泰國嘅練波片,真係唔見小白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞