[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (48)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
【今晚講波】

今晚小弟將會評述歐聯八強賽事。又係利物浦,又係同 Rio Leung Kwun Chung 梁冠聰 拍檔,希望陪大家睇一場好波

今晚 03:00
now sports 644
利物浦對賓菲加

夜啲見!

賣菜
陳7
以上全部腰力同core好夠力
所以斬個波好急勁
點算呀, D東方球員唔洗操練畀港隊教練睇咩
狗志做咩唔屌
佢唔敢屌大佬
頂得ge都係佢哋
佢會同你講安達臣起泰國渡緊假
預計
傑 vs 清萊 1.27 - 1.44 (假設清萊有主場之利)
傑 vs 神戶 1.10 - 2.03 (印象中差距細過上年櫻花)

因為今年有韓乙未搞同埋唔記得咗上年點估中國啲閪波 所以唔知趕唔趕到做全個比賽嘅prediction
李海強
唔講賣x?
神婆
過百萬 不反了
你都唔敢
國際足協趕上數碼潮流,周二宣布推出全新的數碼平台《FIFA+》,提供免費賽事直播、互動遊戲、新聞、賽事資訊等,旨在讓全球的球迷與足球有更深層次的聯繫。他們以每月有一千四百場賽事直播作招睞,但被網民指濫竽充數,幸好同時製作了巴西傳奇朗拿甸奴紀錄片在內三個獨家節目,有不俗口碑。

根據國際足協在官方網站介紹,《FIFA+》每年將會直播六大洲足協共四萬場比賽,當中有一萬一千場女子比賽,賽事範圍由歐洲頂級聯賽,到一些男女足比賽、青少年賽都有,暫時每月會直播一千四百場賽事,數字還會提升。該會主席恩芬天奴表示:「FIFA+代表著我們讓足球更加全球化,同時更有包容化網羅更多比賽。同時它鞏固了FIFA在世界範圍內的影響力,完備發展足球運動的核心使命。」不過有網民質疑:「重要的賽事怎會免費直播,相信只會直播二、三流比賽。」
From: 星島日報
https://std.stheadline.com/realtime/article/1828619/即時-體育-數碼潮流-FIFA-多賣點-最吸引係呢個球王獨家紀錄片
大家認為用15億去1)重建一個多1000座位的元朗大球場來達到亞冠盃標準 或
2)投資十年,每年1.5億重建【南華】
3)投資十年,贊助十支港超球隊每隊每年一千五百萬
4)投資十年搞體院足球項目,每年1.5億
哪一項對本地足球幫助較大呢?
有無手足試過Eleven Sports有無限到一個account得一個device入
梁冠聰就係賣菜 屌你老木
唔比?
梗係唔比
又唔貼圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞