[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (48)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
支那咁崇洋,睇中唐道碧唔出奇
尋日喺子彈ig 見到佢 所以toby應該喺香港
武藤嘉紀玩弄唐文
馬爾代夫嗰隊
想請問 今年會唔會有FM港超patch
東方
原來去咗爛區呢排玩fm玩到時空錯亂
有錢起樓無錢搞港超
FB Page球迷直播室嗰個Mike Wolfpac , 我正式宣布我屌你老母祖宗十八代

呢條撚樣講乜鳩都冇建設性, 係又屌,唔係又屌一餐, 一日到黑淨係識得話人垃圾, 靠把臭口開咪留言刷存在感, 乜撚柒貢獻都冇

好喇港隊集訓, 而家肯練練你又屌選埋班撚樣做乜, 點解唔等埋理文傑志返嚟先練, 反正啲主力喺曬度.... 但如果到時真係等到五月中隔離完返嚟先開操, 到時你條撚樣又會喺度屌:「 做乜撚嘢 四月頭開翻場 點解要守株待兔等人返嚟 而唔係發掘下滄海遺珠有冇小朋友突然之間突飛猛進 」

好,撇除呢間去到開咪講下本時你啲每週速遞賽後評, 簡單四隻字: 毫無營養!淨係識得話邊個垃圾邊個垃圾, 講到東方艾華度乙组都不如, 跟住又話基頓有乜你又可以呃飯食到入席.... 你都戇撚柒鳩鳩 有冇講到你咁誇張? 咁你話人哋廢你有冇alternative option?

開口埋口淨係識得話人垃圾, 咁我都識講啦.... 只要個後衛勁唔過全盛時期嘅陳偉豪, 咁就冇資格踢本地波, 一律都可以用垃圾形容,Right? 如果係咁, 我阿爺阿嫲都識講賽後評啦, 總之嗰場波一有入波畀人入,嗰隊嘅後衛就係垃圾, 如果差啲畀人入波, 嗰個後衛就係炸彈, 要考慮永不錄用!

總之呢條友係咪就係鍾意屌, 無論香港足球做乜都唔會啱你心水, 你咁鍾意屌嗎, 我屌撚柒你老母先
佢不嬲乜柒都屌架啦
呢條友不嬲鳩屌
屌到佢啲舊拍檔都頂唔順
梁冠聰好過羅拔圖
畀機會劉智樂
招重文要教港隊因為夠大膽
郭嘉樂係球棍
全部出自佢把金口
最撚搞笑係個page每次有本地新聞, 都會有班教徒tag佢叫佢講兩句, 成班入曬邪教咁

喺佢眼中究竟有邊個中堅係唔垃圾? 你唔滿意,都畀啲好啲嘅形容詞講下人哋點樣垃圾呀.... 例如艾里奥要加強轉身速度, 羅拔圖高空攻勢預判能力等

限米煮飯, 你估香港有好多個雲迪克?
艾華度: 乙組都不如
基頓: 呃飯食
瘋子凱: 學踢波
艾里奥: 老人家
羅素: 炸彈
羅拔圖:大毒瘤
奶廉: 垃圾

DLLM 個撚個都唔啱你心水, 咁你唔好睇本地波啦, 走去睇英超啦, 我話你知,你講嗰班垃圾雖然唔算好叻, 但係已經係香港最頂尖嗰班, 你想批評唔緊要,畀啲建設性唔該!
有教徒嗰下先令人最不解....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞