[本地足球] 2021/22 港超聯 (已腰斬)、亞冠、亞協及香港隊討論區 (48)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
但係得六千個位真係搞亞冠咩
可以準備睇新客留言:
點解唔打地面足球猜死對面
點解唔換隻跑狗出黎爆閘
飲撚左咳水未
有錢就換左閘啦
仲擔泥
咁撚無大志既 歐聯冠軍啦
我諗2-3年内都重係會賽會制
港隊前鋒夏志明指首兩星期會先催谷體能狀態,又指安達臣已經派遣奧地利籍助教現場督師

竟然帶到自己助教
好少可
希望下年deal到香港搞
傑志大軍暫定完成亞冠後在五月初返港,然後會合港隊訓練,五月中便前往海外集訓。

番黎隔7日又走
陣間第六波又波都冇得練呀
搞比賽
旺角場都係6000啫
趙聿修中學開始多人
其實就算過唔到
肯試下過都好既
香港9成翼呢d情況都係回後
3名「大港腳」之一、效力香港U23的中場黃威笑言,自己「昨晚發夢去到球場不懂踢波」,但經過一課操練後感覺不俗,惟要再提升體能。

另外,政府今早宣布下周四重開部分體育設施,當中包括足球場。足總在網頁發稿,指一直積極研究重啟各項本地賽事的可能性,「並已於4月7日向各參賽隊伍發放問卷,就復賽安排諮詢意見。待整理好有關答覆,以及政府落實體育處所重新開放的相關措施,足總將盡快公布有關安排」,不過足總同時強調,重啟的賽事並不包括已宣布取消的港超聯及盃賽賽事。據了解,足總早前向甲、乙、丙組球隊發問卷,提及5月至6月分級別舉行「聯賽盃」。

From: 體路
https://www.sportsroad.hk/archives/371915
諗起盧斯爾

如果係佢
會唔會係佢去足總應徵成功咋?

UEFA Pro Licence Coach
球員出身
2007年展開執教生涯
做過奧地利U21助教、英冠Barnsley助教、奧地利超聯 SCR Altach暫代教練

2019年喺香港識到美籍老婆
決定喺香港發展
之後短暫教過Brazilian Football Academy
轉投傑志前係香港國際米蘭青訓學院技術總監
今晚19:00 蒙超聯
220體育會 vs Khaan Khuns-Erchim
Eleven Sports免費直播
https://elevensports.com/zh/view/event/cl1t5uko2zaxq0jeoqpevw9yu
2020年嘅鄭小均就係代表人物
Hiuming sir會唔會入場睇
榜首額日西莫四戰全勝
屌你老母亞冠你都yeah屌你老母
屌你老母咁撚冇志氣嘅你地
東方港隊喺ftc練 點會理
點解唔叫埋超聯唔使踢亞洲賽嗰幾隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞