[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(20)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

呻完呢段時間 唔開心完就算喇
過埋呢排 唔好再諗佢

呻完呢段時間 唔開心完就算喇
過埋呢排 唔好再諗佢

搵把撚咪得囉
HELLO 呢排同個女仔進展我唔錯 差唔多日日都有WHATSAPP 出街有D身體接觸基本上都冇反抗(暫時都係摸下頭 玩野咁整下佢 過馬路拉一拉咁) 我諗住再約多2-3次就試下拖佢 因為想再肯定D先 有冇巴絲可以比D SUGGESTIONS 呢段時間應該點做好?

BTW 以下D對話算唔算係己經FLIRT緊
女:你呢排做乜番咁多工既
我:你成日叫我請你食野 唔番多d工邊夠錢呀請呀
女:係咩 咁你搵到錢要係咁請我wo
我:請你一世都得啦
女: 拿 你話架 咪後悔

女:send左張課室相我睇
我:咁曳既你 上堂偷拍
女:好悶呀嘛
我:一陣出黎食飯?幫你解解悶
之後就約左

唔錯啦
差唔多到send自拍既地步
唉 唔鐘意就算 仲要講對你暫無感覺 放唔低

要我返全日,打死你班八婆
喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦
點解每日都係我最早起身推PO

生日快樂

生日快樂

你搞錯了

因為你要返全日
第一次入樹窿 係咪講野就有人聽?
我覺得自己好廢好無用 每日除左返工就無野識做
成27歲人仲係A0 想識女仔朋友又唔敢玩交友apps
好多生活細節都處理得唔好 我連垃圾都不如

因為你要返全日

不要再說了

咁正常成年人每日就係得返工
識女仔咪做下義工囉
自己搵下自己啲長處先啦,唔好一黎就話自己垃圾
我公司嗰班就真係垃圾喇

因為你要返全日

不要再說了

女同事係我隔離哼歌

識女仔咪做下義工囉
我公司嗰班就真係垃圾喇

我見同我差唔多年紀既都開始結婚 拍拖既就有佢地既生活 好似我咁每日返工放工不斷loop既真係好怪
有時都同佢地搭唔到嘴
我成日都有個感覺就係做義工參加興趣班既目的其實係識女仔 好似唔係真心去做個樣活動咁
係咪我諗野太負面?

識女仔咪做下義工囉
我公司嗰班就真係垃圾喇

我見同我差唔多年紀既都開始結婚 拍拖既就有佢地既生活 好似我咁每日返工放工不斷loop既真係好怪
有時都同佢地搭唔到嘴
我成日都有個感覺就係做義工參加興趣班既目的其實係識女仔 好似唔係真心去做個樣活動咁
係咪我諗野太負面?

你問下返教會做義工有幾多個係真心,9成都係食女咋
我夠每日返工放工打機,為左生存就係咁架啦,冇得揀
我身邊都好多朋友拍緊拖,咁又點,有同冇咪又係咁過
只能夠講句,緣份要黎就擋都擋唔住,呢度有葉秋陪你,跟佢去掟下標識女仔都唔錯呀

暫無 遲啲就會有?

識女仔咪做下義工囉
我公司嗰班就真係垃圾喇

無論答啲咩都可以鬧鳩埋班八婆

識女仔咪做下義工囉
我公司嗰班就真係垃圾喇

有時都同佢地搭唔到嘴
係咪我諗野太負面?

你番咩工?工時好長?

識女仔咪做下義工囉
我公司嗰班就真係垃圾喇

無論答啲咩都可以鬧鳩埋班八婆

含沙射影,指桑罵槐呢啲技能我好叻
我口才造詣其實好高,只係做野之後就唔講

寧願一早坦白決斷說出 你根本是不愛
然後雙手肯定馬上會放開

撐住

要我返全日,打死你班八婆
喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦

還原靚靚拳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞