[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(20)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
關係破裂之後諗翻轉頭
有時真係寧願一開頭唔踏出第一步

冇得咁諗嘅
我又覺得唔試嘅話
你都可能會囉囉攣咁諗試左會唔會唔同
當然唔係人地㩒晒紅燈都唔停車啦
好似諗通左啲野
我回來了

煩緊應該升學/做野
ps. 社科 asso grad 得top up degree offer

煩緊應該升學/做野
ps. 社科 asso grad 得top up degree offer

你覺得個top up幫唔幫倒你嘅將來
定係做幾年野再讀part time degree好啲?
好似諗通左啲野
我回來了

歡迎歸位
好似諗通左啲野
我回來了

返嚟就好啦
有少少時間上嚟mon一mon post
聽日慢慢同你傾

煩緊應該升學/做野

個top up degree係讀public admin 同埋係polyu speed開
hkcc比我地直升上去
但講真 我都唔知讀嚟有無用
始終社科唔係專科

煩緊應該升學/做野

個top up degree係讀public admin 同埋係polyu speed開
hkcc比我地直升上去
始終社科唔係專科

同埋自己yr 2 cgpa得2.95 都唔知讀唔讀得掂
好似諗通左啲野
我回來了

返嚟就好啦
聽日慢慢同你傾

肥叉

煩緊應該升學/做野

hkcc比我地直升上去
始終社科唔係專科

其實自己想讀書 但係覺得讀到degree又好似無乜用
問過其他人 佢地好多都話工作經驗>>>>學歷
自己又未諗到將來目標
21歲人都仲係咁
好似諗通左啲野
我回來了

返嚟就好啦
聽日慢慢同你傾

肥叉

煩咩
好似諗通左啲野
我回來了

龍珠蕭終於返黎
肥叉星期日都係度
Horizon Zero Dawn抵唔抵玩
本身想DL但睇完達哥玩之後覺得好撚悶 同刺客個性質又似

煩緊應該升學/做野

hkcc比我地直升上去
始終社科唔係專科

姐係poly政政果類course?
你個人對呢方面有冇興趣先
始終social science應該唔只political方面
CGPA唔緊要架喎 睇你之後勤唔勤力架姐
利申 裸考達人
好似諗通左啲野
我回來了

返嚟就好啦
聽日慢慢同你傾

肥叉

煩咩

唔係女就錢架啦
不過今次係將來
關係破裂之後諗翻轉頭
有時真係寧願一開頭唔踏出第一步

冇得咁諗嘅
我又覺得唔試嘅話
你都可能會囉囉攣咁諗試左會唔會唔同
當然唔係人地㩒晒紅燈都唔停車啦

唔知呢
不過都夠鐘掉哂所有嘢了

感謝大大

明明我兩日都有上黎

你本身都唔係偽毒

邊個係

我唔毒都星期六日上嚟推PO 班偽毒好過分

失哂蹤

上黎又話,唔上黎都係話,咁不如唔好上

有可疑

隨你啦

畫面堅係靚,故事都幾好睇,我玩就覺得刺激嘅
但如果睇達哥玩覺得悶就慳返幾舊吧啦

執野都有排執
我淨係諗住買古惑狼重製
呢排都冇咩心情MOON住,可能唔會解答大家

煩緊應該升學/做野

hkcc比我地直升上去
始終社科唔係專科

其實自己想讀書 但係覺得讀到degree又好似無乜用
問過其他人 佢地好多都話工作經驗>>>>學歷
自己又未諗到將來目標
21歲人都仲係咁

咁就唔好讀喇
因為top up感覺已經冇normal degree咁好聽
最重要係你自己覺得冇用
入到去好易覺得啲野冇興趣
變左荒廢學業
當年試過一個月番得4日學
好似諗通左啲野
我回來了

返嚟就好啦
聽日慢慢同你傾

肥叉

煩咩

唔係女就錢架啦
不過今次係將來

有錢有將來

畫面堅係靚,故事都幾好睇,我玩就覺得刺激嘅
但如果睇達哥玩覺得悶就慳返幾舊吧啦

肥叉真係乜柒都玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞