[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(20)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
女朋友對我冷淡 佢話我唔陪佢冇關心佢 佢有病我冇陪佢睇醫生 佢覆診我都唔重視 佢話自己一個更關心

咁你做咩咁唔緊張佢?

其實我有 我知佢唔開心我會買野俾佢會煮佢鐘意食既野 但佢唔係要呢啲 我用我方式去愛佢 但佢想要既方式我反而冇做到 佢病就算我陪唔到佢我都會打電話關心佢

再做多啲喇
佢想要咩就盡量俾佢喇
我都因為咁樣衰過
所以依家對另一個都遷就佢諗法先

我都想做多d令佢開心,但就係總有自己已經做得夠多既諗法
或者自己本身就係好自私,以自己行先......

溝通下 你地有冇傾過大家把尺有咩唔同先

有呀,但成日溝通唔到,可能我同佢好多地方都好唔同,例如屋企環境,成長背景,價值觀等等......
由溝通變成互相指責

咁既話極危險

唉....
琴晚傾完佢話我唔陪佢食飯,而家已經補救緊
佢今日同朋友出完街佢諗住自己返屋企煮
我話陪佢食,但佢又唔想出街洗錢
叫佢黎我屋企食,佢又話唔想黎我屋企,而家我話我陪你出街食,我幫佢俾

你地一齊咗幾耐?
平時除咗呢樣嘢之外 其它嘢係咪都唔太夾

3年
變左習慣已經分唔清夾唔夾....

正路嚟講3年都咁 你地平時應該係少溝通齋死忍?
大家要坐低傾吓大家要嘅係咩嘢
我同我女友都係3年 一開頭嗰都會有你呢種情況出現
但之後大家好認真咁傾過諗過 大家唔係唔夠愛大家 只係性格上面問題 咁咪大家遷就,遷就嘅同時如果真係有啲嘢頂唔順 勉強自己得太緊要 又會拎出嚟再傾 傾到盡量雙贏為止
假設你同你女朋友都係真心愛對方 傾多幾次就會慢慢有好轉 最緊要係唔好收埋自己忍 會爆
HELLO 呢排同個女仔進展我唔錯 差唔多日日都有WHATSAPP 出街有D身體接觸基本上都冇反抗(暫時都係摸下頭 玩野咁整下佢 過馬路拉一拉咁) 我諗住再約多2-3次就試下拖佢 因為想再肯定D先 有冇巴絲可以比D SUGGESTIONS 呢段時間應該點做好?

BTW 以下D對話算唔算係己經FLIRT緊
女:你呢排做乜番咁多工既
我:你成日叫我請你食野 唔番多d工邊夠錢呀請呀
女:係咩 咁你搵到錢要係咁請我wo
我:請你一世都得啦
女: 拿 你話架 咪後悔

女:send左張課室相我睇
我:咁曳既你 上堂偷拍
女:好悶呀嘛
我:一陣出黎食飯?幫你解解悶
之後就約左

唔錯啦
差唔多到send自拍既地步

是咪keep住咁樣就得 定係可以有多d野再做下曖昧d咁

唔好太CHUR
最緊要唔好負進度
你自己覺得佢想唔想你快啲有行動先
今日mk有咩搞?
勁多mk妹

天體mk

WTF?

天體沙灘啲朋友
今晚掟唔掟標
中意既女仔放唔低佢個ex,等唔等好?
利申同佢鍚過攬過
今晚掟唔掟標

掟緊啦
HELLO 呢排同個女仔進展我唔錯 差唔多日日都有WHATSAPP 出街有D身體接觸基本上都冇反抗(暫時都係摸下頭 玩野咁整下佢 過馬路拉一拉咁) 我諗住再約多2-3次就試下拖佢 因為想再肯定D先 有冇巴絲可以比D SUGGESTIONS 呢段時間應該點做好?

之後就約左

唔錯啦

唔好太CHUR
最緊要唔好負進度

我諗熱度大約70out of 100咁樣掛 所以想煲耐d先 我冇chur呀 都係好似上面果d程度既flirt 出街會有d身體接觸 得閒關心下同埋互串下咁樣 我而家諗應該加大力度定係keep住而家咁樣相處耐d先行動

定係巴打你有咩suggestion?

咁樣既情況維持左幾耐?
如果時間唔長我覺得可以出多兩三次街再下判斷應唔應該加大力度
有D女仔就算進展良好, 但個時間唔夠佢心目中果個長度 都係會拒絕
利申同佢鍚過攬過

放唔低個EX又同你錫過攬過
最大可能性係想搵你攝位/ TEST下自己有冇可能放得低
利申同佢鍚過攬過

佢今晚又去飲酒。。。唉
真係好擔心
周身痛
周身痛

點呀你
利申同佢鍚過攬過

佢今晚又去飲酒。。。唉
真係好擔心

水泡味濃

之後就約左

唔錯啦

唔好太CHUR
最緊要唔好負進度

我諗熱度大約70out of 100咁樣掛 所以想煲耐d先 我冇chur呀 都係好似上面果d程度既flirt 出街會有d身體接觸 得閒關心下同埋互串下咁樣 我而家諗應該加大力度定係keep住而家咁樣相處耐d先行動

咁樣既情況維持左幾耐?
有D女仔就算進展良好, 但個時間唔夠佢心目中果個長度 都係會拒絕

兩個零星期左右啦 出過兩次街暫時 (行山,睇戲,食飯)想問如果想加大力度 有咩可以做下

行山同食飯果次有冇傾到大家內心說話之類先
利申同佢鍚過攬過

佢今晚又去飲酒。。。唉
真係好擔心

水泡味濃

我都係咁話

之後就約左

唔錯啦

唔好太CHUR
最緊要唔好負進度

咁樣既情況維持左幾耐?

兩個零星期左右啦 出過兩次街暫時 (行山,睇戲,食飯)想問如果想加大力度 有咩可以做下

溫水煮蛙夠啦
利申同佢鍚過攬過

佢今晚又去飲酒。。。唉
真係好擔心

水泡味濃

我都係咁話

隨時搵到第二個就同你不了了之
利申同佢鍚過攬過

佢今晚又去飲酒。。。唉
真係好擔心

水泡味濃

我都係咁話

隨時搵到第二個就同你不了了之

似試驗品
入左西貢
話說早個月網上原因識左個女仔
其實都明示左大家打算既關係,但有d原因我起碼要幾個月先返到香港揾佢。
依家好似到左樽頸位...好多現實先做到既野都做唔到,純粹靠網上傾計,好唔真實
有時大家都因為咁發下脾氣,想攬住佢安慰下都唔得

呢個時候
需要的是耐心

唔好太CHUR
最緊要唔好負進度

咁樣既情況維持左幾耐?

行山同食飯果次有冇傾到大家內心說話之類先

傾過d價值觀lor 將來 人生 家庭 職業 朋友等等

進展唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞