[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(20)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
話說早個月網上原因識左個女仔
其實都明示左大家打算既關係,但有d原因我起碼要幾個月先返到香港揾佢。
依家好似到左樽頸位...好多現實先做到既野都做唔到,純粹靠網上傾計,好唔真實
有時大家都因為咁發下脾氣,想攬住佢安慰下都唔得

呢個時候
需要的是耐心

好漫長呀~~~熟左反而無岩岩識咁多野講
有心無力

正常吖
愈熟就愈諗得多
一開頭就乜都9up
其實都明示左大家打算既關係,但有d原因我起碼要幾個月先返到香港揾佢。
依家好似到左樽頸位...好多現實先做到既野都做唔到,純粹靠網上傾計,好唔真實

呢個時候
需要的是耐心

有心無力

正常吖
愈熟就愈諗得多
一開頭就乜都9up

其實當冇話題個陣
拎朋友啲笑野出黎講都係一個選擇

呢個時候
需要的是耐心

有心無力

正常吖
愈熟就愈諗得多
一開頭就乜都9up

其實當冇話題個陣
拎朋友啲笑野出黎講都係一個選擇

佢有冇煲劇 睇開咩節目㗎
同佢一齊睇啦 將會有80%係討論呢樣嘢
自己一個落街食魚蛋粉
對面坐撚咗個又臭狐又煙味嘅呀伯
好彩我得番杯嘢未飲晒 如果仲食緊肯定反撚晒胃
自己一個落街食魚蛋粉

嘔落佢到
自己一個落街食魚蛋粉

嘔落佢到

真係就嚟 拿拿聲CHUR晒杯嘢走人
自己一個落街食魚蛋粉

嘔落佢到

真係就嚟 拿拿聲CHUR晒杯嘢走人

走,你就輸左

Ffit近排點呀?
屌我牙痛食野食勁慢 唔想做人

Ffit近排點呀?

生智慧齒
歡迎ffit凱旋回歸

Ffit近排點呀?

生智慧齒

牙肉發炎 試過好多次,過幾日就會好

Ffit近排點呀?

我今個星期到下個忙到痴線,想打人啦已經、都係依家痛d時間上黎
搵fd出街行下囉

Ffit近排點呀?

生智慧齒

牙肉發炎 試過好多次,過幾日就會好

聽落好痛 用下鹽水有冇用呀
歡迎ffit凱旋回歸

我好掛住你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞