[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(20)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Horizon Zero Dawn抵唔抵玩
本身想DL但睇完達哥玩之後覺得好撚悶 同刺客個性質又似

執野都有排執
我淨係諗住買古惑狼重製

鐘意玩大地圖個啲會覺得好玩

你本身都唔係偽毒

邊個係

我唔毒都星期六日上嚟推PO 班偽毒好過分

失哂蹤

上黎又話,唔上黎都係話,咁不如唔好上

有可疑

隨你啦

做乜咁灰
關係破裂之後諗翻轉頭
有時真係寧願一開頭唔踏出第一步

冇得咁諗嘅
我又覺得唔試嘅話
你都可能會囉囉攣咁諗試左會唔會唔同
當然唔係人地㩒晒紅燈都唔停車啦

唔知呢
不過都夠鐘掉哂所有嘢了

過左去喇
係時間向前望

畫面堅係靚,故事都幾好睇,我玩就覺得刺激嘅
但如果睇達哥玩覺得悶就慳返幾舊吧啦

同刺客比邊隻好玩D

執野都有排執
我淨係諗住買古惑狼重製

我都見 成地都係野 唔執又整唔到武器

執野都有排執
我淨係諗住買古惑狼重製

鐘意玩大地圖個啲會覺得好玩

我有心無力

你本身都唔係偽毒

邊個係

我唔毒都星期六日上嚟推PO 班偽毒好過分

失哂蹤

上黎又話,唔上黎都係話,咁不如唔好上

有可疑

隨你啦

做乜咁灰

呢排心情有啲鬱悶,抑鬱

同刺客比邊隻好玩D

前者,刺客自從黑旗之後已經退步晒,黑旗係勉強過到,刺客2/3先好玩

執野都有排執
我淨係諗住買古惑狼重製

我都見 成地都係野 唔執又整唔到武器

我冇咁多時間同精力去玩
個心好似UP住UP住咁

同刺客比邊隻好玩D

前者,刺客自從黑旗之後已經退步晒,黑旗係勉強過到,刺客2/3先好玩

agger
刺客真係退步得好勁
如果本身冇呢類game
Horizon係值得入手嘅

btw 我真係乜game都玩架
個心好似UP住UP住咁

感覺好奇怪,星期五配完副con去海邊坐下

同刺客比邊隻好玩D

agger
刺客真係退步得好勁
如果本身冇呢類game

刺客已經學埋COD啲仆街野,一年出一集呃錢
我個人就推舊驚,火影其實唔錯,靚影特務就玩到燥,個必突系統搞到我真係
仲有熱血高校都係正野黎
仲有3日就可以買古惑狼

煩緊應該升學/做野
ps. 社科 asso grad 得top up degree offer

你覺得個top up幫唔幫倒你嘅將來
定係做幾年野再讀part time degree好啲?

個top up degree係讀public admin 同埋係polyu speed開
hkcc比我地直升上去
但講真 我都唔知讀嚟有無用
始終社科唔係專科

同埋自己yr 2 cgpa得2.95 都唔知讀唔讀得掂

姐係poly政政果類course?
你個人對呢方面有冇興趣先
始終social science應該唔只political方面
CGPA唔緊要架喎 睇你之後勤唔勤力架姐
利申 裸考達人

興趣係有 但係cc個兩年 social policy 嘅專科我都拎C+ 所以我都擔心自己入到speed都可能pass畢業

EXID呀爺呀爺呀yeah隻專輯真係好正,solji把聲世界級
EXID呀爺呀爺呀yeah隻專輯真係好正,solji把聲世界級

識貨 成隊最鐘意率智
利申有ah yeah隻碟

識貨 成隊最鐘意率智

我睇EXID一睇就鍾意左率智,唔係其他人
佢病左搞到唱唔到歌,唔知好返未

識貨 成隊最鐘意率智

率智係個好努力既人,佢唱歌好犀利,但係冇人賞識佢,睇佢上蒙面歌王拎第一,我真係睇到喊左出黎

識貨 成隊最鐘意率智

率智係個好努力既人,佢唱歌好犀利,但係冇人賞識佢,睇佢上蒙面歌王拎第一,我真係睇到喊左出黎

我都有睇果次個特備版蒙歌
根本呢隊個個都努力
依家都冇乜睇韓國野

煩緊應該升學/做野
ps. 社科 asso grad 得top up degree offer

你覺得個top up幫唔幫倒你嘅將來
定係做幾年野再讀part time degree好啲?

個top up degree係讀public admin 同埋係polyu speed開
hkcc比我地直升上去
但講真 我都唔知讀嚟有無用
始終社科唔係專科

同埋自己yr 2 cgpa得2.95 都唔知讀唔讀得掂

姐係poly政政果類course?
你個人對呢方面有冇興趣先
始終social science應該唔只political方面
CGPA唔緊要架喎 睇你之後勤唔勤力架姐
利申 裸考達人

興趣係有 但係cc個兩年 social policy 嘅專科我都拎C+ 所以我都擔心自己入到speed都可能pass畢業

咁就要諗清楚究竟係懶/讀唔掂定個教授鳩屎喇
如果只係懶可以一試嘅
讀唔掂嘅就打下工先
到時個心境唔同左
讀起上黎都會唔同

同刺客比邊隻好玩D

agger
刺客真係退步得好勁
如果本身冇呢類game

刺客系列原本我都係死忠嚟
吉治奧嗰期真心好玩
黑旗其實我已經麻麻 成撚日打堡壘打到好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞