[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(20)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

Ffit近排點呀?
屌我牙痛食野食勁慢 唔想做人

生智慧齒

牙肉發炎 試過好多次,過幾日就會好

聽落好痛 用下鹽水有冇用呀

食左牙痛藥希望有用,之前我試過口都抺唔開
千其唔好試,成個人無哂心機
Ffit替班
係咁

Ffit近排點呀?

我今個星期到下個忙到痴線,想打人啦已經、都係依家痛d時間上黎
搵fd出街行下囉

Ffit近排點呀?

我今個星期到下個忙到痴線,想打人啦已經、都係依家痛d時間上黎
搵fd出街行下囉

自己一個落街食魚蛋粉
對面坐撚咗個又臭狐又煙味嘅呀伯
好彩我得番杯嘢未飲晒 如果仲食緊肯定反撚晒胃

嘔落佢到

真係就嚟 拿拿聲CHUR晒杯嘢走人

走,你就輸左

我投降
話說早個月網上原因識左個女仔
其實都明示左大家打算既關係,但有d原因我起碼要幾個月先返到香港揾佢。
依家好似到左樽頸位...好多現實先做到既野都做唔到,純粹靠網上傾計,好唔真實
有時大家都因為咁發下脾氣,想攬住佢安慰下都唔得

呢個時候
需要的是耐心

好漫長呀~~~熟左反而無岩岩識咁多野講
有心無力

正常吖
愈熟就愈諗得多
一開頭就乜都9up

其實當冇話題個陣
拎朋友啲笑野出黎講都係一個選擇

佢有冇煲劇 睇開咩節目㗎
同佢一齊睇啦 將會有80%係討論呢樣嘢

本身大家其實都唔鐘意講野
btw thanks樓上巴打

咁你地一齊打坐冥想啦

Ffit近排點呀?

白兔牙痛都已經冇乜兔生意義

我諗熱度大約70out of 100咁樣掛 所以想煲耐d先 我冇chur呀 都係好似上面果d程度既flirt 出街會有d身體接觸 得閒關心下同埋互串下咁樣 我而家諗應該加大力度定係keep住而家咁樣相處耐d先行動

定係巴打你有咩suggestion?

咁樣既情況維持左幾耐?
如果時間唔長我覺得可以出多兩三次街再下判斷應唔應該加大力度
有D女仔就算進展良好, 但個時間唔夠佢心目中果個長度 都係會拒絕

兩個零星期左右啦 出過兩次街暫時 (行山,睇戲,食飯)想問如果想加大力度 有咩可以做下

行山同食飯果次有冇傾到大家內心說話之類先

傾過d價值觀lor 將來 人生 家庭 職業 朋友等等

進展唔錯

now係咪keep住咁樣多一排先?之後出街先再進取d?

維持現狀再多少少時間應該會好啲
你覺得去到80幾out of 100先慢慢推進

敢問各位
想買隻HIFI藍芽接收器USB
即係藍芽手指 但用黎駁落音箱到等佢冇藍芽變有藍芽
市面上係咪已經好少見
頭先落樓下搵得1款 50蚊但個樣好雞
屋企已經有一款係雞款 駁唔到

大家共勉之姐 冇話識唔識做 又唔係交功課

敢問各位
想買隻HIFI藍芽接收器USB
即係藍芽手指 但用黎駁落音箱到等佢冇藍芽變有藍芽
市面上係咪已經好少見
頭先落樓下搵得1款 50蚊但個樣好雞
屋企已經有一款係雞款 駁唔到

WWW.TAOBAO.COM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞