[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(20)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
聽日又要返工,屌你老母,又對住班柒頭皮

打撚死佢地

打撚死佢地

下次可唔可以要飛影

打撚死佢地

下次可唔可以要飛影

諗下先

你覺得個top up幫唔幫倒你嘅將來
定係做幾年野再讀part time degree好啲?

個top up degree係讀public admin 同埋係polyu speed開
hkcc比我地直升上去
但講真 我都唔知讀嚟有無用
始終社科唔係專科

同埋自己yr 2 cgpa得2.95 都唔知讀唔讀得掂

姐係poly政政果類course?
你個人對呢方面有冇興趣先
始終social science應該唔只political方面
CGPA唔緊要架喎 睇你之後勤唔勤力架姐
利申 裸考達人

興趣係有 但係cc個兩年 social policy 嘅專科我都拎C+ 所以我都擔心自己入到speed都可能pass畢業

咁就要諗清楚究竟係懶/讀唔掂定個教授鳩屎喇
如果只係懶可以一試嘅
讀唔掂嘅就打下工先
到時個心境唔同左
讀起上黎都會唔同

個D專科我無乜擺時間去溫
readings又擺左係度唔睇
paper雖然無乜大問題
但一到exam就唔得

咁你似乎對於呢個major冇咩興趣喎
你要諗清楚 到底向唔向呢個方向進發

或者做下pt先再決定 (其實yr 2開始已經懷疑自己係咪簡錯major)
不過speed 7月中就要交學費 (3萬蚊)
(雖然父母仲有能力供 但都唔想佢地失望

同埋自己yr 2 cgpa得2.95 都唔知讀唔讀得掂

姐係poly政政果類course?
你個人對呢方面有冇興趣先
始終social science應該唔只political方面
CGPA唔緊要架喎 睇你之後勤唔勤力架姐
利申 裸考達人

興趣係有 但係cc個兩年 social policy 嘅專科我都拎C+ 所以我都擔心自己入到speed都可能pass畢業

咁就要諗清楚究竟係懶/讀唔掂定個教授鳩屎喇
如果只係懶可以一試嘅
讀唔掂嘅就打下工先
到時個心境唔同左
讀起上黎都會唔同

個D專科我無乜擺時間去溫
readings又擺左係度唔睇
paper雖然無乜大問題
但一到exam就唔得

咁你似乎對於呢個major冇咩興趣喎
你要諗清楚 到底向唔向呢個方向進發

或者做下pt先再決定 (其實yr 2開始已經懷疑自己係咪簡錯major)
不過speed 7月中就要交學費 (3萬蚊)
(雖然父母仲有能力供 但都唔想佢地失望

仲有時間嘅
諗清楚啲先啦

呢個都得

扑鳩你

呢個都得

情郎講低心事

已經講低左
有時姨丈到都冇計

毒撚冇人理係咁架啦,我唔會怪人

毒撚唔係已習慣了麼

我話唔怪人咪姐係慣左囉,偽毒唔識中文

真毒無留意到

偽毒扮乜春

無扮囉

扑鳩你

炸到你渣都冇得淨

扑鳩你

炸到你渣都冇得淨

插撚死你
[img]https://media.giphy.com/media/eebmNnxxtSNiw/giphy.gif[img]
扑鳩你

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b9/0c/a2/b90ca2be5015aa3acd42612845dbc70e.gif[img]
炸到你渣都冇得淨

插撚死你

諗起以前花生代理嘅故

轟呀

踢撚死你個死仔包
[img]https://media.giphy.com/media/eebmNnxxtSNiw/giphy.gif[img]
扑鳩你

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b9/0c/a2/b90ca2be5015aa3acd42612845dbc70e.gif[img]
炸到你渣都冇得淨

插撚死你

諗起以前花生代理嘅故

轟呀

踢撚死你個死仔包

巨龍制裁
屌,屋企大爆炸
我上水啦,牙仲痛 訓左好耐寫report同program都搞左成日

原來又有it狗

我係engine仔,engine都要寫program架

N展扮毒食女

邊有,女同學都無邊幾個,一係拳手黎 打我一野都訓低
屌,屋企大爆炸

咩事
我上水啦,牙仲痛 訓左好耐寫report同program都搞左成日

原來又有it狗

N展扮毒食女

咁你就練到可以更加大力還擊啦

原來又有it狗

N展扮毒食女

咁你就練到可以更加大力還擊啦

無命還擊 兔仔遇到豺狼咁
有冇巴絲推介濾水器
屋企水喉水有白色微粒
想問有無邊隻水龍頭式係平靚正
有冇巴絲推介濾水器
屋企水喉水有白色微粒
想問有無邊隻水龍頭式係平靚正

睇下永安果啲?
屌,屋企大爆炸

咩事

廢老發癲
之後老母唔忍就爆炸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞