[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(20)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
女朋友對我冷淡 佢話我唔陪佢冇關心佢 佢有病我冇陪佢睇醫生 佢覆診我都唔重視 佢話自己一個更關心

咁你做咩咁唔緊張佢?

其實我有 我知佢唔開心我會買野俾佢會煮佢鐘意食既野 但佢唔係要呢啲 我用我方式去愛佢 但佢想要既方式我反而冇做到 佢病就算我陪唔到佢我都會打電話關心佢

再做多啲喇
佢想要咩就盡量俾佢喇
我都因為咁樣衰過
所以依家對另一個都遷就佢諗法先

我都想做多d令佢開心,但就係總有自己已經做得夠多既諗法
或者自己本身就係好自私,以自己行先......

溝通下 你地有冇傾過大家把尺有咩唔同先

有呀,但成日溝通唔到,可能我同佢好多地方都好唔同,例如屋企環境,成長背景,價值觀等等......
由溝通變成互相指責
叫我做咩

岩岩追po好似有人多次提及我的名字

我提囉

搵我咩樹

叫你同嗰位巴打去掟標

人呢?
叫我做咩

我提囉

搵我咩樹

叫你同嗰位巴打去掟標

人呢?

唔知佢
仲有3個鐘
佢唔補返假比我我真係打撚死佢
仲有3個鐘

唔會補 我話嘅
女朋友對我冷淡 佢話我唔陪佢冇關心佢 佢有病我冇陪佢睇醫生 佢覆診我都唔重視 佢話自己一個更關心

咁你做咩咁唔緊張佢?

其實我有 我知佢唔開心我會買野俾佢會煮佢鐘意食既野 但佢唔係要呢啲 我用我方式去愛佢 但佢想要既方式我反而冇做到 佢病就算我陪唔到佢我都會打電話關心佢

再做多啲喇
佢想要咩就盡量俾佢喇
我都因為咁樣衰過

有呀,但成日溝通唔到,可能我同佢好多地方都好唔同,例如屋企環境,成長背景,價值觀等等......
由溝通變成互相指責

咁既話極危險
近排intern 好唔開心

點解
俾人排?

咁你做咩咁唔緊張佢?

再做多啲喇
佢想要咩就盡量俾佢喇
我都因為咁樣衰過

由溝通變成互相指責

咁既話極危險

唉....
琴晚傾完佢話我唔陪佢食飯,而家已經補救緊
佢今日同朋友出完街佢諗住自己返屋企煮
我話陪佢食,但佢又唔想出街洗錢
叫佢黎我屋企食,佢又話唔想黎我屋企,而家我話我陪你出街食,我幫佢俾
仲有3個鐘

唔會補 我話嘅

屌你老母啦
仲有3個鐘

唔會補 我話嘅

屌你老母啦

仲有3個鐘

唔會補 我話嘅

屌你老母啦

咁我咪唔撚返囉,有咩所謂
仲有3個鐘

唔會補 我話嘅

屌你老母啦

說得出這句的都是偽毒
叫我做咩

我提囉

搵我咩樹

叫你同嗰位巴打去掟標

人呢?

唔知佢

出左去夾公仔 未追po
不過我唔識掟標

我提囉

搵我咩樹

叫你同嗰位巴打去掟標

人呢?

唔知佢

出左去夾公仔 未追po
不過我唔識掟標

夾公仔
雖然我都有夾過

咁你做咩咁唔緊張佢?

再做多啲喇
佢想要咩就盡量俾佢喇
我都因為咁樣衰過

由溝通變成互相指責

咁既話極危險

唉....
叫佢黎我屋企食,佢又話唔想黎我屋企,而家我話我陪你出街食,我幫佢俾

你地一齊咗幾耐?
平時除咗呢樣嘢之外 其它嘢係咪都唔太夾
仲有3個鐘

唔會補 我話嘅

屌你老母啦

說得出這句的都是偽毒

乜柒都關偽毒事架啦

我提囉

搵我咩樹

叫你同嗰位巴打去掟標

人呢?

唔知佢

出左去夾公仔 未追po
不過我唔識掟標

夾公仔
雖然我都有夾過

唔緊要啦,把撚又唔係勁,佢都笑唔到你

咁你做咩咁唔緊張佢?

再做多啲喇
佢想要咩就盡量俾佢喇
我都因為咁樣衰過

由溝通變成互相指責

咁既話極危險

唉....

你地一齊咗幾耐?
平時除咗呢樣嘢之外 其它嘢係咪都唔太夾

3年
變左習慣已經分唔清夾唔夾....

我提囉

搵我咩樹

叫你同嗰位巴打去掟標

人呢?

唔知佢

出左去夾公仔 未追po
不過我唔識掟標

夾公仔
雖然我都有夾過

巴打你邊到掟標?酒吧?

搵我咩樹

叫你同嗰位巴打去掟標

人呢?

唔知佢

出左去夾公仔 未追po
不過我唔識掟標

夾公仔
雖然我都有夾過

巴打你邊到掟標?酒吧?

道場

搵我咩樹

叫你同嗰位巴打去掟標

人呢?

唔知佢

出左去夾公仔 未追po
不過我唔識掟標

夾公仔
雖然我都有夾過

唔緊要啦,把撚又唔係勁,佢都笑唔到你

你講得岩,我係超廢
今日mk有咩搞?
勁多mk妹
今日mk有咩搞?
勁多mk妹

天體mk
今日mk有咩搞?
勁多mk妹

天體mk

WTF?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞