[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(20)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
情郎講低心事
情郎講低心事

已經講低左
有時姨丈到都冇計
情郎講低心事

情郎講低心事

已經講低左
有時姨丈到都冇計

毒撚冇人理係咁架啦,我唔會怪人
情郎講低心事

已經講低左
有時姨丈到都冇計

毒撚唔係已習慣了麼
有冇D TG吹水GROUP介紹
情郎講低心事

已經講低左
有時姨丈到都冇計

毒撚唔係已習慣了麼

Fuck you all
情郎講低心事

已經講低左
有時姨丈到都冇計

毒撚唔係已習慣了麼

我話唔怪人咪姐係慣左囉,偽毒唔識中文
你要許願嘛 春春眼睛

我每次都合唔到群 好多小圈子

樹窿都要開tg谷?
唔係掛
我上水啦,牙仲痛 訓左好耐寫report同program都搞左成日
我上水啦,牙仲痛 訓左好耐寫report同program都搞左成日

原來又有it狗

煩緊應該升學/做野
ps. 社科 asso grad 得top up degree offer

你覺得個top up幫唔幫倒你嘅將來
定係做幾年野再讀part time degree好啲?

個top up degree係讀public admin 同埋係polyu speed開
hkcc比我地直升上去
但講真 我都唔知讀嚟有無用
始終社科唔係專科

同埋自己yr 2 cgpa得2.95 都唔知讀唔讀得掂

姐係poly政政果類course?
你個人對呢方面有冇興趣先
始終social science應該唔只political方面
CGPA唔緊要架喎 睇你之後勤唔勤力架姐
利申 裸考達人

興趣係有 但係cc個兩年 social policy 嘅專科我都拎C+ 所以我都擔心自己入到speed都可能pass畢業

咁就要諗清楚究竟係懶/讀唔掂定個教授鳩屎喇
如果只係懶可以一試嘅
讀唔掂嘅就打下工先
到時個心境唔同左
讀起上黎都會唔同

個D專科我無乜擺時間去溫
readings又擺左係度唔睇
paper雖然無乜大問題
但一到exam就唔得
情郎講低心事

已經講低左
有時姨丈到都冇計

毒撚唔係已習慣了麼

真毒無留意到

樹窿都要開tg谷?
唔係掛

然後有煩惱既人入group麼

樹窿都要開tg谷?
唔係掛

只係好悶,想有D GP吹下水

你覺得個top up幫唔幫倒你嘅將來
定係做幾年野再讀part time degree好啲?

個top up degree係讀public admin 同埋係polyu speed開
hkcc比我地直升上去
但講真 我都唔知讀嚟有無用
始終社科唔係專科

同埋自己yr 2 cgpa得2.95 都唔知讀唔讀得掂

姐係poly政政果類course?
你個人對呢方面有冇興趣先
始終social science應該唔只political方面
CGPA唔緊要架喎 睇你之後勤唔勤力架姐
利申 裸考達人

興趣係有 但係cc個兩年 social policy 嘅專科我都拎C+ 所以我都擔心自己入到speed都可能pass畢業

咁就要諗清楚究竟係懶/讀唔掂定個教授鳩屎喇
如果只係懶可以一試嘅
讀唔掂嘅就打下工先
到時個心境唔同左
讀起上黎都會唔同

個D專科我無乜擺時間去溫
readings又擺左係度唔睇
paper雖然無乜大問題
但一到exam就唔得

咁你似乎對於呢個major冇咩興趣喎
你要諗清楚 到底向唔向呢個方向進發

原來又有it狗

我係engine仔,engine都要寫program架
情郎講低心事

已經講低左
有時姨丈到都冇計

毒撚唔係已習慣了麼

真毒無留意到

偽毒扮乜春

樹窿都要開tg谷?
唔係掛

開親死撚梗,睇下signal po就知,而家班人唔撚同晒

原來又有it狗

我係engine仔,engine都要寫program架

N展扮毒食女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞