[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(20)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

唔好講到自己好可憐咁啦
你認唔認你都係仆街
希望你好好反省下

害人嗰個話自己係受害者
真係好撚仆街

係咁

蕭巴呢幾日OK下嘛

OK嘅 暫時
訓醒左好啲啲
同女友同居左3年 簡單黎講真係日對夜對
偶爾有呢D自己一個係屋企一整日既時間真係好爽皮

唔好講到自己好可憐咁啦
你認唔認你都係仆街
希望你好好反省下

害人嗰個話自己係受害者
真係好撚仆街

係咁

蕭巴呢幾日OK下嘛

OK嘅 暫時
訓醒左好啲啲

有咩唔好收收埋埋上黎叫春喎

唔好講到自己好可憐咁啦
你認唔認你都係仆街
希望你好好反省下

害人嗰個話自己係受害者
真係好撚仆街

係咁

蕭巴呢幾日OK下嘛

OK嘅 暫時
訓醒左好啲啲

好 可以嘅我會上黎叫嘅

唔好講到自己好可憐咁啦
你認唔認你都係仆街
希望你好好反省下

害人嗰個話自己係受害者
真係好撚仆街

係咁

蕭巴呢幾日OK下嘛

OK嘅 暫時
訓醒左好啲啲

好 可以嘅我會上黎叫嘅

係囉唔好收收埋埋
女朋友對我冷淡 佢話我唔陪佢冇關心佢 佢有病我冇陪佢睇醫生 佢覆診我都唔重視 佢話自己一個更關心
女朋友對我冷淡 佢話我唔陪佢冇關心佢 佢有病我冇陪佢睇醫生 佢覆診我都唔重視 佢話自己一個更
覺得自己唔識同女仔溝通加上個樣有少少毒 有時想接近自己鍾意既女仔都會覺得:「你唔好害人啦,人地應該得到更好。」跟住就會放棄唔會再想進一步發展
自己係呢方面好撚自卑 但其他方面又ok(例如讀書運動)
唉 唔鐘意就算 仲要講對你暫無感覺 放唔低

暫無 遲啲就會有?

我都唔知
女朋友對我冷淡 佢話我唔陪佢冇關心佢 佢有病我冇陪佢睇醫生 佢覆診我都唔重視 佢話自己一個更關心

咁你做咩咁唔緊張佢?
唉 唔鐘意就算 仲要講對你暫無感覺 放唔低

暫無 遲啲就會有?

我都唔知

你覺得佢想拖住你定點先
覺得自己唔識同女仔溝通加上個樣有少少毒 有時想接近自己鍾意既女仔都會覺得:「你唔好害人啦,人地應該得到更好。」跟住就會放棄唔會再想進一步發展
自己係呢方面好撚自卑 但其他方面又ok(例如讀書運動)

樣呢D有得執下既
打扮係可以改變
上網睇多D人地點着衫

你其它方面唔係自卑撚既話 即係你平時自我感覺都唔係過低 咁易搞好多
就算個樣真係好好好好好樣衰, 適當打扮既話都一定加分 點都好過你唔打扮
叫我做咩
叫我做咩

岩岩追po好似有人多次提及我的名字

咁你做咩咁唔緊張佢?

其實我有 我知佢唔開心我會買野俾佢會煮佢鐘意食既野 但佢唔係要呢啲 我用我方式去愛佢 但佢想要既方式我反而冇做到 佢病就算我陪唔到佢我都會打電話關心佢

咁你做咩咁唔緊張佢?

其實我有 我知佢唔開心我會買野俾佢會煮佢鐘意食既野 但佢唔係要呢啲 我用我方式去愛佢 但佢想要既方式我反而冇做到 佢病就算我陪唔到佢我都會打電話關心佢

再做多啲喇
佢想要咩就盡量俾佢喇
我都因為咁樣衰過
所以依家對另一個都遷就佢諗法先
就收工

咁你做咩咁唔緊張佢?

再做多啲喇
佢想要咩就盡量俾佢喇
我都因為咁樣衰過

我都想做多d令佢開心,但就係總有自己已經做得夠多既諗法
或者自己本身就係好自私,以自己行先......
叫我做咩

我提囉
有個男仔係咁flirt我,到我表白個陣佢又拒絕 話未準備好
咁我無理佢一段時間,佢間唔中會借啲意搵話題問我野
佢同我講咩得我一個 又話為咗我戒粗口
但我宜家對佢嘅態度係勁cool, 佢又真係秒覆我msg
大家點睇

似係攝時間多 唔似真心
叫我做咩

我提囉

搵我咩樹
近排intern 好唔開心

咁你做咩咁唔緊張佢?

再做多啲喇
佢想要咩就盡量俾佢喇
我都因為咁樣衰過

我都想做多d令佢開心,但就係總有自己已經做得夠多既諗法
或者自己本身就係好自私,以自己行先......

溝通下 你地有冇傾過大家把尺有咩唔同先
叫我做咩

我提囉

搵我咩樹

叫你同嗰位巴打去掟標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞