[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(20)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
屌你老母聽日要返全日

喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦喔啦

仆你個街係街笑到gap gap聲

我都係

呢張gif真係不得了
成棵菜咁

句喔啦喔啦喔啦好似有聲咁 我屌

頭先一見到個腦又幫佢配埋音

屌我第一眼以為係嗰首歌
喔啦啦喔啦啦喔啦喔啦呢

跟住唱諗起張圖又笑咗

原因?

屌得細力啲 早幾日唔小心做咗人另一伴 但我一啲感覺都無 睇住佢好愛我想講分又唔夠膽 我知我好衰

唔應該玩弄人地既感情

冇感覺就咪撚搞人啦

係少少感覺都冇定點
人地真係付出個心
點解唔愛人要應承人?

咪臭係,你點對得住人地
愛情係好玩但係唔好玩愛情
你一個唔小心 可能會影響佢一世人

真係冇心嘅 趁人地未泥足深陷
好放手由人去喇

咩方法講可以好啲... 盡量唔想自己越整越衰 唉

你當初冇feel又同人一齊
已經徹徹底底咁hurt咗人啦
仲想做好人呀?
你愈拖一秒就愈衰多d
勸你真係快快手同人講清楚其實冇feel
再同人講句sorry就自動消失啦

仆你個街係街笑到gap gap聲

我都係

呢張gif真係不得了
成棵菜咁

句喔啦喔啦喔啦好似有聲咁 我屌

頭先一見到個腦又幫佢配埋音

屌我第一眼以為係嗰首歌
喔啦啦喔啦啦喔啦喔啦呢

跟住唱諗起張圖又笑咗

張圖搵左好耐
多謝把撚 多謝聲巴 多謝韓國

仲有潛左水既蕭巴

我呢 愛人

肥叉 有一刻好想tg你
cap個衰人講既野比你點醒我

隨時歡迎
點都好,呢到成班巴絲撐住你
記住揸實樽鹽呀!

真係覺得太煩就熄咗部電話佢俾自己靜一靜

你tg係咩

早就要
Hallo,我冇追post 見到有樹薩入左黎先
我知冇咩人中意人放負 放左出黎就算冇人覆都好
覺得自己抗壓力好差
唔擅長考試
有咩衰野都唔會同屋企人講
有d人地唔覺得係d咩大不了既事情,我都可以好down
自信是零
唔想去相信人
成日想扮堅強但係唔得
講野成日驚得罪人
冇錢冇樣冇身材咩都冇
今日又俾人鬧了 好down
我覺得我是負
而家又係屋企扮冇事
D fd成日考自動波是辣殺 係,我係辣殺中既辣殺
勿相認,感謝

絲打真係好藍喎
不過唔洗怕,樹窿就係收集負能量
所以有咩開心唔開心,都好歡迎係到講

其實抗壓力呢家嘢
都係人睇你好,你睇人好架啫
有好多人都係外表就輕輕鬆鬆,其實每晚都係喊緊

絲打本身有冇咩興趣架?
又或者有冇d減壓方法?
覺得自己抗壓力好差
唔擅長考試
自信是零
唔想去相信人
成日想扮堅強但係唔得
講野成日驚得罪人
冇錢冇樣冇身材咩都冇
我覺得我是負
而家又係屋企扮冇事
勿相認,感謝

同屋企人講啦,分享下等佢地知道你多啲野
堅強唔到咪搵屋企人傾下,舒壓,佢地會體諒你
人生係有意義,唔好咁快就放棄,至少你到而家都未搵到個答案

多謝你覆我
屋企人就算啦, 真係唔想分享
大前年有CHECK到有嚴重抑鬱症 但連我自己都覺得靠自己係可以過到關, 過唔到就只係我垃圾
幾廿年都係咁
人就3X了, 男朋友就有既但係佢唔會同我傾通頂開解我 而且我好煩膠
以前都會想嫁, 而家真係漸漸地覺得不了
最慶幸係, 好彩仲未嫁同生仔
Sorry for 1999
想了結自己 生活在香港 個人生遊戲好撚難玩 越來越無意思

Game over already?

人生如果太易玩咪一樣係冇意思
了結咗就永遠唔知隻game個結局,甘心咩?

仲有潛左水既蕭巴

我呢 愛人

肥叉 有一刻好想tg你

隨時歡迎
記住揸實樽鹽呀!

你tg係咩

我唔記得左我TG咩ID
所以做咩好人吖
人地對你差,你一樣中個頭埋去
都話做仆街好
唔會有報應

講得呢句就證明你唔是做仆街嘅材料啦
做仆街會日夜俾人咀咒架!何必呢?

絲打做乜咁藍?
講嚟聽下

仲有潛左水既蕭巴

我呢 愛人

肥叉 有一刻好想tg你

隨時歡迎
記住揸實樽鹽呀!

你tg係咩

覺得自己抗壓力好差
唔擅長考試
自信是零
唔想去相信人
成日想扮堅強但係唔得
講野成日驚得罪人
冇錢冇樣冇身材咩都冇
我覺得我是負
而家又係屋企扮冇事
勿相認,感謝

絲打真係好藍喎

其實抗壓力呢家嘢

絲打本身有冇咩興趣架?
又或者有冇d減壓方法?

我是藍人
興趣都係D內向野: 車野, 打扮, 煮野食
我都係想放底下姐
我就係外表就輕輕鬆鬆,其實每晚都係喊緊果種人黎
好多野睇落唔介意其實內心介意得很
覺得自己抗壓力好差
唔擅長考試
自信是零
唔想去相信人
成日想扮堅強但係唔得
講野成日驚得罪人
冇錢冇樣冇身材咩都冇
我覺得我是負
而家又係屋企扮冇事
勿相認,感謝

絲打真係好藍喎

其實抗壓力呢家嘢

絲打本身有冇咩興趣架?
又或者有冇d減壓方法?

我是藍人
我都係想放底下姐

放開啲啦

仲有潛左水既蕭巴

我呢 愛人

肥叉 有一刻好想tg你

隨時歡迎
記住揸實樽鹽呀!

你tg係咩

ADD埋,OK?

仲有潛左水既蕭巴

no me

same
覺得自己抗壓力好差
唔擅長考試
自信是零
唔想去相信人
成日想扮堅強但係唔得
講野成日驚得罪人
冇錢冇樣冇身材咩都冇
我覺得我是負
而家又係屋企扮冇事
勿相認,感謝

絲打真係好藍喎

其實抗壓力呢家嘢

絲打本身有冇咩興趣架?
又或者有冇d減壓方法?

我是藍人
我都係想放底下姐

放開啲啦

盡量將啲事睇輕啲
覺得自己抗壓力好差
唔擅長考試
自信是零
唔想去相信人
成日想扮堅強但係唔得
講野成日驚得罪人
冇錢冇樣冇身材咩都冇
我覺得我是負
而家又係屋企扮冇事
勿相認,感謝

絲打真係好藍喎

其實抗壓力呢家嘢

絲打本身有冇咩興趣架?
又或者有冇d減壓方法?

我是藍人
我都係想放底下姐

放心呢到都好多藍人
其實好多人都係咁,可能係依家網絡文化啦
大家擺上網嘅都係開開心心
製造咗一個外表快樂但內心空虛嘅人
呢個真係通病嚟

btw 絲打都好多興趣 而且樣樣都好吸引
車完d得意嘢or整完嘢食都可以開心share下
你並唔係一無事處架

放手啦
覺得自己抗壓力好差
唔擅長考試
自信是零
唔想去相信人
成日想扮堅強但係唔得
講野成日驚得罪人
冇錢冇樣冇身材咩都冇
我覺得我是負
而家又係屋企扮冇事
勿相認,感謝

絲打真係好藍喎

其實抗壓力呢家嘢

絲打本身有冇咩興趣架?
又或者有冇d減壓方法?

我是藍人
我都係想放底下姐

放心呢到都好多藍人
呢個真係通病嚟

你並唔係一無事處架

多謝你地咁多位睇我段野
搵左樹薩真係舒服好多
但係有D野唔係一時三刻可以解決到
覺得自己抗壓力好差
唔擅長考試
自信是零
唔想去相信人
成日想扮堅強但係唔得
講野成日驚得罪人
冇錢冇樣冇身材咩都冇
我覺得我是負
而家又係屋企扮冇事
勿相認,感謝

絲打真係好藍喎

其實抗壓力呢家嘢

絲打本身有冇咩興趣架?
又或者有冇d減壓方法?

我是藍人
我都係想放底下姐

放心呢到都好多藍人
呢個真係通病嚟

你並唔係一無事處架

多謝你地咁多位睇我段野
搵左樹薩真係舒服好多
但係有D野唔係一時三刻可以解決到

冇錯!呢個的確係事實
所以我成日都巴絲講,樹窿只係俾意見
或者陪下大家吹水笑下
但真係做決定,同承受個後果嘅,始終都係你自己

點都好,俾d時間啦
我自問都好悲觀,但係某d地方都會搵到自己優點
盡力發掘下,至少我覺得絲打你好叻

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞