捉鬼捉到去英國香港護士協會,你地真係有出息

323 回覆
1112 Like 86 Dislike
用獅子山/維港唔得
點解要用枝共產黨旗?
衰d講
你用ha logo都無咁嬲
樓主玩埋情緒勒索仲嘔心

本身連登巴打係屌得差,但樓主咁衝出黎都一樣柒
放心啦
佢地無視呢件事一頭兩個月就無人理過到骨
無拗過合法,從來都係講緊合理,你大不了連埋證據交去uk immigration office 等佢地判斷佢適唔適合留低,由頭到尾我個點係bno visa holder無political responsibility 去有一個立場,你講緊既係你既權力去judge一個小粉紅,我既提議係交比immigration office處理,因為對於一個regular既bno visa holder你judge既權力同佢既責任兩樣都無基礎。

咁樣?
利申: 劣改
點變半朵?
其實經過咗19年到而家咁多嘢
本身又係專業人士
可唔可以專業少少唔好咁孩子氣
你做錯嘢就做錯嘢架啦
無論你有償無償 intent係點
大大方方道個歉redesign logo咪得囉
姐係舉個例子假設你有個委員眼大睇錯搞course每個人收多咗100磅
咁唔通係義工就無做錯咩
大大方方講句sorry之後搞掂返咪得囉
唔係睇人地實際做咩而係喺到抽秤支旗。
浪漫主義上身真係癲左。

人地係鬼,用龍獅旗都一樣係鬼,關閪事咩。
梁天琦夠支那出世,又係鬼係共碟?
有五粒星
同埋呢個旋轉方向 係中共所稱既 紫荊花
唔係香港市花 洋紫荊
用翻舊方案又好 龍獅旗又好 香港旗又好 甚至得個紅十字都好啦
我都40歲,身邊大撚把人藍到仆晒街。

而家中鳩晒回力鏢碌地沙慘叫,真心爽。
叫捉鬼果d 唔好食一條大陸菜先講啦
改得幾好,朵紫荊rotate下,或者向左啲咁,廢事畀佢抽抄襲
屌得既有幾多真係由港去英既真護士
咁得閒屌個logo
不如捐多啲錢或做多啲實事去幫你覺得真係值得幫既組織或機構囉
你嬲咩姐
人地用枝黃旗/維港旗,個協會突然由共碟洗白左?
或者人地用抽氣扇,個協會第日比英國小粉紅搞就唔會搞得咁應?

如果一枝旗係可以蒙敝做事嘅本質,
咁唔駛講,真共碟一定係扮撚晒黃

利申完全唔識呢個會
但你了解人地係做咩,攻擊人地工作都好過攞人枝旗上鋼上線啦大佬
其實我覺得好怪,專業人士入面,就係得醫護唔可以比屌同質疑,佢哋又可以笑鳩人哋話人哋無腦….?
呢個應該無得彈啦
既有香港 又有祖國
講句公道說話
1. 我係粵族唔係漢族 基本上日日網上鍵盤建國 唔使太着重佢語氣
2. 區旗是不對的 (因為犯法 好似係 除非唔係
3. 英國人俾BNO visa香港人,我唔清楚係咪想香港人做英國人,但首先香港人要切割97至今既政權,否則見到個個共諜遲早趕走晒你地。換個logo幫唔到你地切割(切割係要投名狀),但最少唔會第一眼以為你地同港共連繫
4. 你地組織存在係因為19年革命,冇得話唔關政治事。香港人在英未來唔多唔少都取決於你地呢d有組織能力既人,政治觸覺冇就要學,否則有日幫咗中共手(基本上而家都係),會影響英國對全體香港人既睇法
5. 唔好學台灣咁搞國殤之柱,唔好搞六四集會,你地無政治觸覺就唔好搞一切悼念中國死難者既活動,甚至一九年革命既悼念活動都唔好搞,留翻俾識政治既人去搞
搞到好似大陸啲小粉紅出征咁
由高登網絡青山年代計起,比人屌老母已經係最低消費。上得連登、我以為啲人心理質素會比較強大。
見到支那香港抽氣扇旗伏到暈,有龍師旗都唔用!
其實要習慣,所有行事都要看目的,條友深黃但做親嘢都幫對家,屌柒佢。如果資深5毛錯手隊佢上司,拿拿聲拍手掌同幫手。
你咁講都岩聽d, 大大聲屌果d 當正人地已經係鬼
香港護士要人教英文
大陸新落嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞