捉鬼捉到去英國香港護士協會,你地真係有出息

323 回覆
1112 Like 86 Dislike
利申識個會D人
班護士仔自己搞個會,用晒D假期同私人時間去幫香港護士申請入職,又整教材又搞網上授課,連英文都教埋,全部義工一蚊都無收。
個撈稿都係自己整,區旗係乞鳩人憎無錯,但人地好似係做護士,唔係設計師喎師傅。不如寫埋「光時」上去好無,等佢地返香港時比人拉鳩晒你就開心啦係咪?
你覺得佢地用十九幾個鐘去設計個新撈稿實際,還是用時間去幫人實際?
淨係識得屌,你咁叻唔整幾款比人地揀?
整到D企企理理既,再圍埋揀個靚既比佢地用,會唔會有建設性少少?
好聲好氣提下無問題,匿埋電腦後面開口埋口話人地藍話人地奶共,會唔會太仆街?
一日淨係識捉鬼,屌你咩年代?都唔知邊個先係鬼。

廢話講完,召喚各設計大神出手~~
咁你叫佢出個POST召募新LOGO先啦
真係有人整完一堆但原來自作多情就無謂
依家得返小粉黃,糞青
呢個post已經係,正式過正式
咪撚ON啦,你自稱係識佢啲人,即係唔係組織發言人,邊度有資格代表人講嘢?
做人唔使咁煩既,人地知道你唔中意,想改,唔識改,唔識設計,你咁叻咁博學點解唔出手整個撈稿?
留名追po
有時有D野唔使下下撻晒朵咁既,係驚你地無貨咋。
做人比D信心,呃9你我春袋送比你煲湯。
姐係唔係話一句幫人
就乜都唔洗理
立場唔清晰係好難搞
因為如果係藍絲跟本無資格去英國
加上英國咁多又教會又工會滲透
如果,呢兩日佢地真係出個Post講公開徵集,你會唔會願意誠心誠意講句對唔住
班抗爭撚係咁架啦,唔係自己抗爭,係篤促人抗爭。
我見到佢哋fb 好似有一個舊設計喎
點解唔用返舊設計?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞