捉鬼捉到去英國香港護士協會,你地真係有出息

323 回覆
1112 Like 86 Dislike
自己柒左點解要人道歉
認下衰啦香港人 死要面子
完全同意
樓主篇文個區旗轉做共產黨旗個邏輯都通
咁唔通個會用共產黨旗我都唔屌得?
發生咩事?
有無人整新香港旗?
Btw 去到英國標榜香港好似麵怪怪地
一係就融入做英國人
一係就謙虛啲做香港人
用香港旗拍埋英國旗做logo好似有d over the top
你都痴撚線話你知錯處仲要道歉
咪叫班垃圾做香港人啦
係既係既,大佬好野
你好似搞錯咗d嘢
你係其他地方
其他時空屌人政治化抹煞咗你嘅努力
你都叫做有少少ground
唯獨你而家係英國作為香港人
用呢個做ground就完全無說服力

你而家係揸bno visa入境
唔係nhs visa
英國佬批bno visa純粹係因為香港政治立場而批
純粹係因為一班人係香港街頭抗爭為民主對抗極權失敗而得到嘅life boat

然後你係英國用個代表中國共產黨統治嘅紅旗
然後叫春人地批鬥你?
你無撚嘢呀?
大佬而家批你入境唔係你特別叻呀
係因為見你反共人道立場+道義比你咋
係既係既,大佬好野
用港英旗仲好啦
我都覺,最好寫埋「光時」上去,必須的
呢段講出我心聲,靠手足犧牲移民然後對政治WTF,呢啲人真係唔屌唔得。
BTW,我仍相信個會只係無心之失,佢肯改個LOGO就OK,但樓主咁嘅態度真係倒米。
唔好意思,連登仔又做咗黃絲判官
想知召集人係咪孭緊幾條罪?冇都唔算黃啦

利申高級連登仔
咁又唔使唔使喺到串我
只係俾個簡單解決方法姐
咁撚串你唔撚好做啦講到自己係公會啲人 pr都唔撚識 宜家係你求人比design你 我免費畫比你仲要道歉 我出去接freelance唔好? 我又唔係護士又唔係英國 你個會關我撚事咩 你咪繼續用抽氣扇等比港共出信囉

麻煩你哋個公會嘅人見到諗清楚呢條友係上黎摟屌定係求design
你忙唔代表你可以係基本事情上犯錯,正如佢做護士係咪忙就可以派錯晒藥?樓主係咪搞錯咗啲嘢。
唔使下下撻朵但你又上連登撻朵代表佢哋開opst?
你諗清楚自己想點未?
叫你改logo前係咪有嘈過黎?

正常叫你改唔算捉鬼既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞